- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Amikor meg semmi sincsen a gépre köte,akkor miért vannak a tápoknak fsz ingadozásai?
Azt már mindenki tudja,hogy a lapom gázosan szar,de ha nagyobb táppal nyomom,akkor már ugyanúgy tok tesztelni a sok vinyó berakásával és kivételével a fesz csökkenéssel kapcsolatban,mint más.. Meg persze a ventik esetében..
Amúgy tegnap kipróbáltam a haverom kérésére,hogy mi van akkor ha rákötök mindent az ö 650W-esére és elindítok a 3dmark-ot...
Én megtettem. Be sem akart kapcsolni a gép
Azt levettem a neonokat,meg a második táp hűtését is és akkor már elindul,de a winfosból restartolgatot mindig...
Levettem egy vinyót és egy ideig óráig jó is volt...
A millió wattal,amire te emlékszel,azzal at akartam kihozni,hogy akkor a chiftec-ek meg a többi,akkor miért nem indítota el a gépemet csak szimplán a bioszig?
Winfosban is csináltam tesztet... Everesthome közben szépen egyesével rákötöttem a ventiket... Kibírta mindet. (persze eközben digitalizáltam)
De amint csináltam egy komolyabb másolást,azonnal megszakadt a gép és kikapcs....
Most már arra rájöttem,hogy az ups-em sem tud annyi,mint ami rá van írva (1200W/600W).. Mert ha nem azon keresztül csinálom,akkor csak akkor zuhan össze a gép,ha írok dvd-t és grebberelek,meg digitalizálok,meg fut a háttérben ikonra lerakva a battlefield 1942
De az 550w-es q-tech-emet jól vitte az ups,szal nem cserélek....
Viszont van egy valós 1200W-os ups-em is
Nyolc akksival megy áramszünetben. Ja meg akksik nélkül is 20kiló
van benne kraft akksik nélkül is,mert tud csapni rendesen a zárlaton
Szétcsapta a vezetékemet
Amúgy a szervíz is tapasztalta,hogy rossz volt a 12V és 5V része az 550w-osomnak és visszaküldték a forgalmazóhoz.... Azt mondták,hogy agyonterheltem.. Erre: ''Én,dehogy''

A terminálon,meg a meghosszabított nyaralásom miatt nem volt alkalmam megmutatni a dolgokat... Ugyanis kb négy hét lett a 2 hétből és addigra meg moddoltak onnan
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Interactive Brokers társalgó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- potyautas: Aktiviti
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nyolc akksival megy áramszünetben. Ja meg akksik nélkül is 20kiló