Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
Mélységesen egyet értek veled. Nem véletlen, hogy nem is szívesen járok más fórumra, csak ha már szükségét érzem. Persze általában ilyenkor meg szoktam kapni, hogy nagyképű vagyok stb. Mint ahogy már meg is kaptam itt is. De ennyi áldozatot bevállalok azért, hogy helyes szemlélet alakuljon ki az emberekben, ne pedig a téves. Fontosnak érzem a helyes tájékoztatást. Csak sajnos kezdek én is belefáradni, hogy jobban hisznek a szakmailag megalapozatlan, tényként közölt állításoknak, csak mert azok állítói leugatnak alpári stílusban és elmondják, hogy szerintük mennyire hülye is vagyok. Egyszer érdekelne azért, hogy mi a szándékuk az ilyen embereknek és mi motíválja őket eme cselekedetre. Minden esetben rendszeresen személyes sértésnek veszik, ha kijavíták őket valamiben.
Remélem azért mások előtt sem új dologról beszéltem, valószínüleg mindenki találkozott már ilyen emberrel.
Ezek után most biztos megint sokan fognak nagyképűnek gondolni. De nehéz úgy leírni erről a véleményem, hogy még véletlenül se lehessen ezt gondolni. Sajnos nem tudom úgy leírni. Elnézést, ha ezzel most olyan lelkébe is gázoltam, akinek valójában nem akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest