- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
válasz
X Factor #300 üzenetére
A jelenlegi konfigomat vitte nekem is gond nélkül, de én inkább vettem egy újat.
Ismerek 8-10 embert akinek Codegen van megy tökéletesen, illetve az egyik most vesz újat mert vett egy DVD írót azt írás közben újraindult a gép. Az én 300asom egy 600 Via mellett van a táp a ventijét épphogy tekeri, na ott nemfélek, hogy tönkremegy legalábbis túlterhelés miatt biztos nem. -
Chieftec
őstag
Hello!
Ma kölöcsön kellett adnom a tápomat, és a másik gépből vettem ki egy 300 as CGt.
A leírásomnál lévő konfiggal az - 1 wincsi, 1 CD, floppy, a főtápcsatlakozóba bemenő kábelek kb 50 fokosak és az egész ATX es kábel is langyos! Ha a haverodnak ilyen gépe van akkor nehogymár egy 10Ks tápon spóroljon. 350 v. 420W os Chieftecet és ezzel kb megyegyező FSPt ajánlok. Ha esetleg Chifi mellett dönt akkor arra figyeljen, hogy nehogy 410 es 12 centis ventis legyen, mert az egy nagyon gyengén sikerült valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest