- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
válasz
X Factor
üzenetére
A jelenlegi konfigomat vitte nekem is gond nélkül, de én inkább vettem egy újat.
Ismerek 8-10 embert akinek Codegen van megy tökéletesen, illetve az egyik most vesz újat mert vett egy DVD írót azt írás közben újraindult a gép. Az én 300asom egy 600 Via mellett van a táp a ventijét épphogy tekeri, na ott nemfélek, hogy tönkremegy legalábbis túlterhelés miatt biztos nem.
-
Chieftec
őstag
Hello!
Ma kölöcsön kellett adnom a tápomat, és a másik gépből vettem ki egy 300 as CGt.
A leírásomnál lévő konfiggal az - 1 wincsi, 1 CD, floppy, a főtápcsatlakozóba bemenő kábelek kb 50 fokosak és az egész ATX es kábel is langyos! Ha a haverodnak ilyen gépe van akkor nehogymár egy 10Ks tápon spóroljon. 350 v. 420W os Chieftecet és ezzel kb megyegyező FSPt ajánlok. Ha esetleg Chifi mellett dönt akkor arra figyeljen, hogy nehogy 410 es 12 centis ventis legyen, mert az egy nagyon gyengén sikerült valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi