Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
Csaba_20_
üzenetére
Mesében vannak fantasztikus elemek, de az hogy 3évig ment a 300as Codegan a gépembe, legutoljára pedig egy 3000+barton/512 ramos/ 9700/ 2 wincsi/ iro + cd rom/ konfigot látott el tökéletesen nem tartom annak..(ez inkább tény). Másik ha nem olvasom illetve nem tudnám hogy 1 low-end táp akkor nem hinném el, mert személyes tapasztalatok alapján soha nem volt vele semmi gondom, de lehet hogy nekem volt szerencsém is mindig kifogok 1 elég jó példányt. Ki tudja???
Ha esetleg sértőnek találod amit írtam akkor elöre is sry eszem ágában sem volt, csak nem értem ezt ''Látom szereted a mellébeszélést és még hiszel a mesékben'' ???

Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Thermaltake Toughpower Rrand RGB 1050w Platinum Moduláris Tápegység
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Alkatrész Tápegységesk
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest