Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
X Factor #303 üzenetére
Én sem szidtam a codegent
Tunnigolásra meg atom-mega-brutál konfigok alá nem jó, de egy irodai konfignak tökéletes. Jó sok volt már, nem volt gond egyikkel sem. Igaz mégrégebben a vargáné tápokkal sem volt gond. Egyetlen 1X volt gondom táppal, egy nem is tudom milyen, de kb közepes árkategóriás táppal, vagyis nemigazán a táppal, hanem valami ciripelt rajta (lehet, hogy a venti, vagy egy kondi?) mind1, azonnal visszavittem és csere egy Ultra Power (szintén közép kategória) tápra, ez faja
-
Chieftec
őstag
válasz
X Factor #300 üzenetére
A jelenlegi konfigomat vitte nekem is gond nélkül, de én inkább vettem egy újat.
Ismerek 8-10 embert akinek Codegen van megy tökéletesen, illetve az egyik most vesz újat mert vett egy DVD írót azt írás közben újraindult a gép. Az én 300asom egy 600 Via mellett van a táp a ventijét épphogy tekeri, na ott nemfélek, hogy tönkremegy legalábbis túlterhelés miatt biztos nem. -
Mops
tag
válasz
X Factor #288 üzenetére
Ez könnyen lehet Faktor Úr, bár önt régen nem láttam a szerveren!
Nézz be egyszer, ha időd engedi ( aS Reloaded CS:S Szerver #2 : antisteam.servecounterstrike.com:27015 ). Ha minden igaz eredetivel is be tudsz jönni. A társaság nagyjából a régi, bár én sokkal ritkábban vagyok.
Chieftecnek meg köszönöm a segítséget
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Tőzsde és gazdaság
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged