- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
X Factor
üzenetére
Én sem szidtam a codegent

Tunnigolásra meg atom-mega-brutál konfigok alá nem jó, de egy irodai konfignak tökéletes. Jó sok volt már, nem volt gond egyikkel sem. Igaz mégrégebben a vargáné tápokkal sem volt gond. Egyetlen 1X volt gondom táppal, egy nem is tudom milyen, de kb közepes árkategóriás táppal, vagyis nemigazán a táppal, hanem valami ciripelt rajta (lehet, hogy a venti, vagy egy kondi?
) mind1, azonnal visszavittem és csere egy Ultra Power (szintén közép kategória) tápra, ez faja 
-
Chieftec
őstag
válasz
X Factor
üzenetére
A jelenlegi konfigomat vitte nekem is gond nélkül, de én inkább vettem egy újat.
Ismerek 8-10 embert akinek Codegen van megy tökéletesen, illetve az egyik most vesz újat mert vett egy DVD írót azt írás közben újraindult a gép. Az én 300asom egy 600 Via mellett van a táp a ventijét épphogy tekeri, na ott nemfélek, hogy tönkremegy legalábbis túlterhelés miatt biztos nem.
-
Mops
tag
válasz
X Factor
üzenetére
Ez könnyen lehet Faktor Úr, bár önt régen nem láttam a szerveren!

Nézz be egyszer, ha időd engedi ( aS Reloaded CS:S Szerver #2 : antisteam.servecounterstrike.com:27015 ). Ha minden igaz eredetivel is be tudsz jönni. A társaság nagyjából a régi, bár én sokkal ritkábban vagyok.
Chieftecnek meg köszönöm a segítséget
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Pánik a memóriapiacon
- Fotók, videók mobillal
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Bontatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy tud a srác..(Csaba20)csak figyelni kéne a tálalásra...remélem nemsértődik meg emiatt...codegán táp paranormális tevékenysége...ez kifejezetten teccik...De ezesetben Ő állta a sarat,a többi táp''parázott''

) mind1, azonnal visszavittem és csere egy Ultra Power (szintén közép kategória) tápra, ez faja