- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szitya
tag
válasz
Csaba_20_ #309 üzenetére
Persze, hogy áramtalanítottuk. Előtte rendeztem a kábeleket a hűtés miatt,
ez volt az első szétszedés. Utánna jött a hiba. Teljes átmozgatás, akkaor is maradt. Újboli szétszedés összerakás, hiba maradt. És ez ment 4 órán át.
Nem zárom ki a contacthibát, de akkor elég kitartó volt.Tom05 a végére jött az ő tápjával, és az elsőösszeszerelés után indult s simán bootolt.
Ezután már a chieftek visszarakása következett, és már azzal is simán startolt.
Azóta semmi gond! -
Szitya
tag
válasz
Csaba_20_ #305 üzenetére
Az első gondolatunk nekünk is a contakthiba volt, ezért töltöttünk kb. 4 órát azzal,
hogy megpróbáljuk elhárítani. S minden újramozgatás után indulni látszott a gép,
tehát előlapipanel felvillant ventik elindultak, de ennél a pontnál meggondolta magát
és leállt. A második indításnál már megsem mozdult, s ez így ment 4 órán át.
Maradt a táp vagy az alaplap halál esete, így került a képbe a codegen, amivel elindult.
De igaz még így is lehet contact hiba, én nem vagyok szakember e téren.
A barátom viszont igen és ő végigcsinálta velem ezt a 4 szörnyű órát! Ő is kizártnak tartotta a contacthiba lehetőségét. De az ördög nem alszik.
Azóta is sokat gondolkodtunk az eseten és nem találtunk ésszerű magyarázatot,
Abban maradtunk, hogy az ilyen nüanszok hozzátartoznak a pc-s élet szépségéhez! -
Szitya
tag
válasz
Csaba_20_ #298 üzenetére
Igazad van, a célom a nevettetés volt!
Nem is volt tovább a gépben 5 percnél a Codegen. Azóta is a Chieftek az erőforrás.
A contakthibán azonban elgondolkodnék, hisz előtte többször mozgattonk át mindent (ramok, pci kártyák, alaplapi csatlakozó, molexek) ,és ugyanúgy se kép- se hang. Tápcsere után azonban azonnal indult. Vissza raktuk a Chiefteket, és már azzal is működött.
Azóta sem gondoltam arra komolyan, hogy egy Codegenre bízzam a masinériát.
Ám azt komolyan gondolom, hogy az ilyen fórumokon is van helye a HUMORnak!!!! -
Szitya
tag
Hali Mindenki!
A Codegen szerintem Isten adománya!!!
Két gépet támasztott fel a biztosnak vélt halálból! Az egyik az enyém amiben egy 360-as Chieftek szolgált akkor. A másik a barátomé amit egy 400-as Coolink hajtott.
Tünetek mindkét masinériánál ugyanazok voltak, se kép, se hang. Márkás tápok ki, Codegen be, és láss csodát: életre keltek!!!!
A csattanó a végére: az én gépembe visszatettük a Chiefteket, s már azzal is gond nélkül üzemelt (lehet, hogy defiblirállni kellett csak...)!!!!
A barátom nem volt ilyen szerencsés, neki szervízben van a tápja!
Tanulság: felkészült pc-s életmentő dobozában mindig legyen CODEGEN!!!!!!
Végül annyit, hogy ezt a csodatápot nem rég dobattuk ki egy másik barátunkkal, mondván ''nem aludnánk nyugodtan ha ez a táp lenne a konfigunkban!!!!
HAJRÁ CODEGEN!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest