Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Miért száműztem?!Mert vkitől kaptam egy Chieftech tápot és ezzel nagyobb biztonságban érzem a gépem mint szegény Politikai menedékjogott kapott Codegenemmel...amúgy cseretápnak,újraélesztő szerkezetnek kitűnő!!!
X-akták...2899.rész
A táp és ami benne van...
!!PH ISTEN!!
Közeledek a cél felé... -
Tom5
addikt
válasz
Csaba_20_ #305 üzenetére
Az előbb említett 4órás görcsölés végére Én is odaértem,és hoztam CSODÁLATOS tápomat egy CODEGEN400-ast!Tényleg mindent átmozgattunk és SEMMI!!!Beraktuk a tápot...gép indul...Régitáp vissza gép indul...ennyi!Barátunk tényleg ért a gépekhez+ én is egy kicsikét..de ilyet még nemtapasztaltunk!De tudod holtáig tanul az ember!És igen is poénosan viccesen kell felfogni a dolgoktat!Nem komoran ridegen!Ez szerény véleményem...kövezzetek meg nyugodtan!Amúgy meg találtam egy épp ide illő idézetet vkinél....(Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.)
CODEGEN FOREVER!!!De azért nyugodtabb vagyok egy Csíííftek mellett..... -
Tom5
addikt
Igen...ez így volt!
az ÉN tápomról lenne szó
Azóta már egy CSíftek dorombol a gépemben(Hál ISTENNEK)amivel nagyon megvok elégedve!A Codegennel...látványos gond nemvolt...max ezek a gép el nem indulások,de még néha ezzel a táppal is előjön a gond...lehet vmit hazavágott a lapon,nemtudom!A lényeg...minden valamirevaló háztartásban legyen egy cseretáp,ami újjáéleszti a barátok elhalltnak hitt tápjait...és lehetőleg CODEGEN táp legyen!!!
CODEGEN ÉL!
Igaz Süsü?!?!?! -
Tom5
addikt
válasz
mr_ricsi #267 üzenetére
Huhh...KIRÁLY konfig,Codegen táppal?...érdekes...Nekem is nagyon sokáig(1év)Codegen 400Watt-os tápom volt!(2800+Barton,'BG RAM,Ati9550,120as/20as Winyó DVD olvasó,cd író...)Költségkímélés képpen a tápon spóroltam...azaz akkoriban nem is figyeltem milyen márkájú tápot veszek!Fél év után lett 1olyan gondom,hogy a gépem nem BOOT-olt be elsőre,hanem mindig harmadszorra!Néha viszont rendesen bootolt...nemtudtam milehet a gond...sőt pontosan a mai napig nemtudom...azóta lett egy Chieftech tápom..360-as...a híba 80%ban +szűnt..de néha még előjön a hiba...lehet ,hogy a Codegen vágott el vmit az alaplapon...nemtudom!Túlsok jót Codegen ről nemhllottam...De TÉNY,mikor tápot cseréltem,feltűnt a tekintélyes súlykülönbség a két táp között...Aztmondom CHIEFTECH egy jó márka,és árban sem gáz!!!Amúgymeg ízlések és pofonok...
Kinek INTEL,kinek AMD,Kinek Ati,Kinek nVidia,Kinek CODEGEN,kinek más...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest