Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balint133

aktív tag

válasz sd90 #154 üzenetére

Akkor ennyi erővel, mindenre lehet mondani, h. nincs (Pl.:Djyuri barátom alaplapja amit még be kell vallanom, én nem is láttam boltokba, max rendelésre tudtak volna hozni, de qrva drágán) ma szereltük kocsinkat apummal, aztán a generátorba úgy be volt rohadva acsavar, és le kellett vágni, apum azt hite, h. szokványos csavar, de a nagy szart, még csak olyan méretbe se volt otthon(Pedig apumnak minden szar csavarja van) átrágtuk magunkat, méretbe még csak csak, de a menete, az vmi spéci menet!!!

Szal mia lényege itt az irkafirkálásomnak: Az h. semmi sem lehetetlen!!

• djyuri

őstag

válasz sd90 #154 üzenetére

Figy...A mávnál akár csodákat is láthatsz:DDD Hidd el.Ott minden van..Még 4.5-ös pálca is......
    Az télleg lehet,hogy 4-es vagy 5-ös pálca volt,de az nem változtat a témán,hogy a hosszabítómat teszteltem vele,meg a villanyórát......

Azt meg közlöm,hogy a terminállal ma foglakozta utoljára.....

Csaba: Ha meglesznek a képek,akkor felteszem....Ennyi...

Mi a rákot izgassam én ezen magam?
    Ha csak vazzeg én lennék az egyetlen,aki nem teljesíti időben a megigérteket,akkor nem így nézne ki a világ....

Az egészen meg nem lepődök meg,mert ugyanígy meg van minden témában a vita..Sokszor olvasgatok azokba is...és néha jót nevetek,mert nem értem az egyik felet sem:DDD pl. volt a bűzlő monitortól kezdve az aszfalt szinéig minden okos topik...Azok is a maguk értelmében szakmai topiknak számítanak...És pedig közös csoportosításuk a FÁRADT GŐZ...

HA meg mégjobban átlesed a topikokat úgy az elejétől a máig,akkor sok topikban csak a dátumot és a reagálásokat (válaszokat) nézed,akkor némelyiknek van vagy egy hónap is....Most te kiakadtál néhány napon it (ja még Csabihoz beszélek:DDD...Bocs ha nem tegezhetlek le....szóljál!:) )..Szal most te kiakadtál ezen a késésen..Jogos persze,de ha megfigyeled,akkor szinte egyik topikban sem reagálták ennyire túl.....
    Ezzel nem célzok semmire...vagy legalábbis nem személyeskedve....

Amúgy vazz...a 2200W-hoz 16A-ert írtam???:DDD HY:D Még 10 sincsen...

Új hozzászólás Aktív témák