- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Figy...A mávnál akár csodákat is láthatsz
Hidd el.Ott minden van..Még 4.5-ös pálca is......
Az télleg lehet,hogy 4-es vagy 5-ös pálca volt,de az nem változtat a témán,hogy a hosszabítómat teszteltem vele,meg a villanyórát......
Azt meg közlöm,hogy a terminállal ma foglakozta utoljára.....
Csaba: Ha meglesznek a képek,akkor felteszem....Ennyi...
Mi a rákot izgassam én ezen magam?
Ha csak vazzeg én lennék az egyetlen,aki nem teljesíti időben a megigérteket,akkor nem így nézne ki a világ....
Az egészen meg nem lepődök meg,mert ugyanígy meg van minden témában a vita..Sokszor olvasgatok azokba is...és néha jót nevetek,mert nem értem az egyik felet sempl. volt a bűzlő monitortól kezdve az aszfalt szinéig minden okos topik...Azok is a maguk értelmében szakmai topiknak számítanak...És pedig közös csoportosításuk a FÁRADT GŐZ...
HA meg mégjobban átlesed a topikokat úgy az elejétől a máig,akkor sok topikban csak a dátumot és a reagálásokat (válaszokat) nézed,akkor némelyiknek van vagy egy hónap is....Most te kiakadtál néhány napon it (ja még Csabihoz beszélek...Bocs ha nem tegezhetlek le....szóljál!
)..Szal most te kiakadtál ezen a késésen..Jogos persze,de ha megfigyeled,akkor szinte egyik topikban sem reagálták ennyire túl.....
Ezzel nem célzok semmire...vagy legalábbis nem személyeskedve....
Amúgy vazz...a 2200W-hoz 16A-ert írtam???HY
Még 10 sincsen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Proxmox VE
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged