- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"még azt is tagadja hogy egyáltalán tudom mi az a 300W"
Már jópár alkalommal bizonyítottad, hogy az általános- és középiskolai fizika tantárgy keretében leadott ismeret sincs a birtokodban, ezért nagyon valószínű, hogy nem tudod, mi az a "300W"."és hogy vajon mivel terheltem le mikor azt se tudom hogyan lehet leterhelni."
4-edszer írsz róla, és negyedszer nem adsz meg semmi konkrétumot a mérésről, a mérőeszközökről, stb. Ha ennyire kerülgeted a témát, akkor a mérés valójában meg sem történt, csak dobálózol az adatokkal. Trollkodsz, ahogy azt megszokhattuk tőled."Azt is letagadják amit kipróbáltam szintén hogy van túláram és rövidzárvédelem a mostani 400-as Codegenben."
A tápajánlós topicon azóta is röhögnek azon az állításodon, hogy "Tegnapelőtt teszteltem egy 400W-os Codegent minden védelem van benne.Ugyanaz az alkatrészek vannak mint a 400W-os Chieftecben." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme a Darksiders 4 első előzetese
- iPhone topik
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Spórolós topik
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest