- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Most te viccelsz? Ha egy azonos márkát táppal árulnak akkor nem szokták kicserélni a tápot akkor táp nélküli házat kell venni és azt teszel bele amit csak akarsz."
Eddig még egyetlen bolt sem tiltakozott, amikor a táp cseréjét kértem. Levonták a Codegen táp árát, hozzáadták az FSP-ét vagy a Chieftec-ét.
Csak akkor nem tudták megoldani, amikor olyan táp van a házban, amit külön nem forgalmaznak. (Valami ColorsIT, vagy Deer volt ilyen, ha jól emlékszem.)"Akár hiszed akár nem az összes elektronikai egység rosszabbul működik a kezdeti időszakban pld az erősítők hallhatóan zajosabbak egy idő kell amire a folyamatos elektronáramlás folytán módosul a kristályszerkezet és simább a működés"
Ez nem hit kérdése, hanem TUDOM, hogy nem így van."És tudod a csapágyak is bejáratódnak 32dB volt a táp zaja indításkor most 28dB"
A Codegened ventijében golyós csapágy van. Ennek a zaja a teljes élettartama alatt folyamatosan nő. Én sokkal inkább a táp fordulatszám szabályzójára tippelnél, mint a zaj csökkenés oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Arch Linux
- Építő/felújító topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest