Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Most te viccelsz? Ha egy azonos márkát táppal árulnak akkor nem szokták kicserélni a tápot akkor táp nélküli házat kell venni és azt teszel bele amit csak akarsz."
Eddig még egyetlen bolt sem tiltakozott, amikor a táp cseréjét kértem. Levonták a Codegen táp árát, hozzáadták az FSP-ét vagy a Chieftec-ét.
Csak akkor nem tudták megoldani, amikor olyan táp van a házban, amit külön nem forgalmaznak. (Valami ColorsIT, vagy Deer volt ilyen, ha jól emlékszem.)"Akár hiszed akár nem az összes elektronikai egység rosszabbul működik a kezdeti időszakban pld az erősítők hallhatóan zajosabbak egy idő kell amire a folyamatos elektronáramlás folytán módosul a kristályszerkezet és simább a működés"
Ez nem hit kérdése, hanem TUDOM, hogy nem így van."És tudod a csapágyak is bejáratódnak 32dB volt a táp zaja indításkor most 28dB"
A Codegened ventijében golyós csapágy van. Ennek a zaja a teljes élettartama alatt folyamatosan nő. Én sokkal inkább a táp fordulatszám szabályzójára tippelnél, mint a zaj csökkenés oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest