- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Csaba_20_ #143 üzenetére
Bálint: THX
Csaba: A másik fórumot hiába is akarnád példaképpen felhozni,mert már tisztázva lett,hogy utólag lett visszaadva a reg-em...Szal hagyjad azt végre abba...1000*THX
A képek pedig nem csak tőlem függnek. Krisztián barátom csak annyit tudott mondani,hogy: ''Ok! Majd megbeszéljük.''
Ezt is kutyafuttában a biciklijéről...
Ja és nemtom ki mennyire ismeri a trminál fórumot,de ha már csak azt nézem,hogy abban az időben,amikor én még ott voltam,akkor mindenki akármikor úgy változgathatta a hsz-eit,ahogy azt csak akarta....Szerintem még az is lehet,hogy az sem volt gáz,ha ezt mással kellett megcsináltatnia..Egy kis IP-cím hekkelés és már kész a csalás is...
A másik fórumról ennyi a véleményem....
Ja és végigjárkáltam annó egy-két topikot a másik fórumon,amikor visszajöttem a nyaralásból és csak azt vettem észre,hogy egy csomó hsz-em helyett csak egy felkiáltó jel van vagy csak egy pont (.) van téve...És a legutsó hsz-be meg egy sablon szövegnek be van téve,hogy :''itt valaki azt,mondta,hogy jobban járok,ha törlöm a hozzászólásaimat''
Már ne is haragudjál ha ez nem csalás...Tudod mit? Sz@rok a másik ph-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest