Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
még egy
-
a_tesz
Korrektor
szerda esti up (szerda van ma?
)
-
a_tesz
Korrektor
hú ez totál kiment a fejemből. kapott egy kila kontaktsprét, könyékig áll a lucsokban. jelenleg ez így jó, és ha nem nyúlok a potihoz, talán kihúzza egy darabig. köszi! de továbbra is várnék valakit akinek volt már része ilyen élményben, hogy szét kellett kapnia ezt a ''genius százhúszvattpéempéó-nál egy fokkal jobb'' hangtechnikát. bár meg kell mondjam, meg vagyok vele elégedve (leszámítva ezt a gondos tervezést persze), a szobámban pont elég zajt tud kelteni.
-
zeg
őstag
Én egy mli 480-as hangrendszerrel szívtam. Felválta szólt a két oldal, néha együtt, szal' potit kellett benne cserélni. Persze ez nem volt ilyen egyszerű, mivel az mli(vagy aki összetákolta ezt a szutykot) úgy gondolta, hogy beszerezhetetlen potit tesz bele. A vége az lett, hogy a NYÁK-ot ki kellett fúrnom, kábelekkel kellett átkötögetni, ezenkívül külön kapcsolót pakoltam a cucc hátuljára gondolván a következő poticserére. Pár hónappal rá szétfüstölt a nevetségesen alulméretezett erősítő. A sok tökölés miatt végül annyira elegem lett belőle, hogy ingyen odaadtam valamelyik haveromnak, csak többet ne kerüljön a szemem elé az a hangrendszernek nevezett förmedvény.
Volt még valami 280W PMPO-s genius zörejkeltőm, abban a bekapcsoló nyomógomb halt meg. Persze megfelelő méretben az is beszerezhetetlen volt, így kapott egy rusnya, de olcsó billenőkapcsolót. Ez is valamelyik haverhoz került, némi pénzért. -
a_tesz
Korrektor
esetleg ha valaki mégis tudna érdemben segíteni, azt nagyon jó néven venném...
-
a_tesz
Korrektor
válasz
duracell89 #8 üzenetére
hanyagolnám én,de ez van
majd talán karácsonyra kérek valami normálisat a jézuskától
-
duracell89
senior tag
uhh szegeny
up
codegent hanyagold, creative labs. rulaz hangcuccba, és olcso is -
a_tesz
Korrektor
up, valaki plz segítsen
-
a_tesz
Korrektor
na szóval adott ez a hangcucc. sulinetben. de nem ez a lényeg, hanem hogy a hangerőszabályzó poti sajnos nem működik valami fényesen, mert csak az egyik hangszóró szól, a másik egyszer szól, egyszer nem... kérdésem a következő: hogy a rákba lehet a potikhoz hozzáférni? úgy szétkaptam hogy alig tudtam összerakni, de az elejéhez nem fértem hozzá. légyszíves, aki esetleg hasonló cipőben jár(t), ossza meg a tapasztalatait! előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest