- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
még egy
-
a_tesz
Korrektor
szerda esti up (szerda van ma?
)
-
a_tesz
Korrektor
hú ez totál kiment a fejemből. kapott egy kila kontaktsprét, könyékig áll a lucsokban. jelenleg ez így jó, és ha nem nyúlok a potihoz, talán kihúzza egy darabig. köszi! de továbbra is várnék valakit akinek volt már része ilyen élményben, hogy szét kellett kapnia ezt a ''genius százhúszvattpéempéó-nál egy fokkal jobb'' hangtechnikát. bár meg kell mondjam, meg vagyok vele elégedve (leszámítva ezt a gondos tervezést persze), a szobámban pont elég zajt tud kelteni.
-
zeg
őstag
Én egy mli 480-as hangrendszerrel szívtam. Felválta szólt a két oldal, néha együtt, szal' potit kellett benne cserélni. Persze ez nem volt ilyen egyszerű, mivel az mli(vagy aki összetákolta ezt a szutykot) úgy gondolta, hogy beszerezhetetlen potit tesz bele. A vége az lett, hogy a NYÁK-ot ki kellett fúrnom, kábelekkel kellett átkötögetni, ezenkívül külön kapcsolót pakoltam a cucc hátuljára gondolván a következő poticserére. Pár hónappal rá szétfüstölt a nevetségesen alulméretezett erősítő. A sok tökölés miatt végül annyira elegem lett belőle, hogy ingyen odaadtam valamelyik haveromnak, csak többet ne kerüljön a szemem elé az a hangrendszernek nevezett förmedvény.
Volt még valami 280W PMPO-s genius zörejkeltőm, abban a bekapcsoló nyomógomb halt meg. Persze megfelelő méretben az is beszerezhetetlen volt, így kapott egy rusnya, de olcsó billenőkapcsolót. Ez is valamelyik haverhoz került, némi pénzért. -
a_tesz
Korrektor
esetleg ha valaki mégis tudna érdemben segíteni, azt nagyon jó néven venném...
-
a_tesz
Korrektor
válasz
duracell89 #8 üzenetére
hanyagolnám én,de ez van
majd talán karácsonyra kérek valami normálisat a jézuskától
-
duracell89
senior tag
uhh szegeny
up
codegent hanyagold, creative labs. rulaz hangcuccba, és olcso is -
a_tesz
Korrektor
up, valaki plz segítsen
-
a_tesz
Korrektor
na szóval adott ez a hangcucc. sulinetben. de nem ez a lényeg, hanem hogy a hangerőszabályzó poti sajnos nem működik valami fényesen, mert csak az egyik hangszóró szól, a másik egyszer szól, egyszer nem... kérdésem a következő: hogy a rákba lehet a potikhoz hozzáférni? úgy szétkaptam hogy alig tudtam összerakni, de az elejéhez nem fértem hozzá. légyszíves, aki esetleg hasonló cipőben jár(t), ossza meg a tapasztalatait! előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged