- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
még egy
-
a_tesz
Korrektor
szerda esti up (szerda van ma?
)
-
a_tesz
Korrektor
hú ez totál kiment a fejemből. kapott egy kila kontaktsprét, könyékig áll a lucsokban. jelenleg ez így jó, és ha nem nyúlok a potihoz, talán kihúzza egy darabig. köszi! de továbbra is várnék valakit akinek volt már része ilyen élményben, hogy szét kellett kapnia ezt a ''genius százhúszvattpéempéó-nál egy fokkal jobb'' hangtechnikát. bár meg kell mondjam, meg vagyok vele elégedve (leszámítva ezt a gondos tervezést persze), a szobámban pont elég zajt tud kelteni.
-
a_tesz
Korrektor
esetleg ha valaki mégis tudna érdemben segíteni, azt nagyon jó néven venném...
-
a_tesz
Korrektor
válasz
duracell89 #8 üzenetére
hanyagolnám én,de ez van
majd talán karácsonyra kérek valami normálisat a jézuskától
-
a_tesz
Korrektor
up, valaki plz segítsen
-
a_tesz
Korrektor
na szóval adott ez a hangcucc. sulinetben. de nem ez a lényeg, hanem hogy a hangerőszabályzó poti sajnos nem működik valami fényesen, mert csak az egyik hangszóró szól, a másik egyszer szól, egyszer nem... kérdésem a következő: hogy a rákba lehet a potikhoz hozzáférni? úgy szétkaptam hogy alig tudtam összerakni, de az elejéhez nem fértem hozzá. légyszíves, aki esetleg hasonló cipőben jár(t), ossza meg a tapasztalatait! előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest