Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
na szal van egy tök alap cg 7016 osom
szeretnék moddolni rajta kicsit
pl:
oldallapot kivagni egy lehetőleg szép mintában mint pl george gépén csak ahhoz kellene v.mi mintát szerválni v.mi lemezre gondolok amit korberajzolok es utánna kivágom dekopírral meg mint már más topicokban említettem teccik aza légbeömlő ottan elül...
szal kellene egy minta meg 1-2 légbeömlő meg a neon wire van egy hideg katód fénycsövem szép kék meg veszek 1-2 kék led es ventit is... de csak ha már ki van vágva... szal a neon wire-t már tudom hol kell megvenni tehát már csak a mintát meg a légbeömlőt kell megtudi mert ventit tom hol kapok minden más pedig megvan
1 kék hideg katód fénycső - megvan :DD
kék led es ventik - tudom hol lehet kapni :DD
kék neon wire - tudom hol lehet kapni :DD
légbeömlő - segítségre várok a beszerzéssel kapcsolatban
''vágó minta'' lehetőleg szép mintában - segítségre várok a beszerzéssel kapcsolatban
összegezve ennyi
előre is thx
Aktív témák
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android játékok topikja
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged