Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3898 üzenetére
Grat!
Néha nekem is összejön 1-1 49%-os támadás. Olyankor nem vagyok túl boldog, de tanulok belőle, mert legtöbb esetben rossz spell dobás miatt van, vagy túl korai, és nem arra mennek a dagik, vagy későn, és kinyírják őket addigra.
Viszont jó dobás esetén meg sima liba, és 7-900k-s loot a végeredmény a legtöbb esetben, meg kb. 300 dark, bónusszal együtt, ami azért megéri, és még élvezem is. -
dragonfx
veterán
válasz
Lootolok #3896 üzenetére
Na meglett de mar el is vertem a gem.et hehe.
Elfailozott egy ballonos.
De direkt buzin van kitalalva ez s th10 hogy mindig 41-47%nal rontsd el.
Amig van 1 gem boost megprobalok maradni vagy amig sikerul jo ez a bonus meg a piktogram szep.
De amugy jogos ja mi ertelme mindig barcherre termelozni uncsi nem erre valo a th10,ott a csomo mas troops alig hasznalja oket az ember itt fen meg lehet mert van ra anyag a bonusbol visszajon barmilyen sereg -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Lootolok #3896 üzenetére
Nem volt olyan érdekfeszítő ,de unalmasnak sem mondanám , viszont elég sok volt a TH10-es ellenfél is magas loottal. Meló mellett több időm nincs vele játszani , így nekem pont jó volt.
Ezt olyan aszem 80-as vagy 90.es szinttől kezdtem el.Azt vettem észre, hogy miután átléptem a 100-as szintet , jóval erősebb ellenfeleket dobál be, iszonyat magas loottal , amit előtte nem is láttam .. -
Lootolok
tag
válasz
WhiteWalker #3893 üzenetére
De az nem unalmas?
Kicsiket riogatni a TH10-eddel, és rush falukat legyalulni barbi sereggel?
Értem én, hogy lehet fejlődni, csak éppen milyen áron? -
-
WhiteWalker
nagyúr
Én sokáig TH 10-ként 1000 körüli ligában voltam , hónapokig... A kicsik nem tudtak betámadni , hamar gyűlt a nyersanyag, torony kint persze. Sokat nexteltem ha támadtam , de megéri. Ilyenkor a kupát és a kupapontokat le kell sz@rni.Direkt visszaestem ha feljutottam magasabb osztályba.Igyekeztem 1000 körül maradni.
-
MrCsiT
addikt
válasz
sztanozs #3891 üzenetére
Miért? hol számít?
Elvileg csak erősebb falvakat, és jobb loot-ot kapok 1250 kupával, mint egy alacsonyabb osztályban, mondjuk 950-el, vagy tévedek?
Jártam 1400 fölött is, viszont ott az volt a probléma, hogy első támadóm 4 db sárkánnyal kezdte a támadásomat, amire nagyon nem volt még a falum felkészülve.. -
MrCsiT
addikt
válasz
Lootolok #3888 üzenetére
..és, ha kupavadász talál meg, akkor
1. lesz védelmem;
2. fogy a kupám, ami most 1167. Ha lemegy 1000 alá - márpedig, mivel támadok is, így elfogy a védelmem, tehát csökkenni fog a kupaszám, ha rám támadgatnak - akkor már aligha fogok tudni loot-olni valami normálisabbat, megkockáztatom, még a 70-80e nyersi is fehér hollós lesz, nem?szerk: TH kirakósból azt szoktam betámadni (azért jellemzően 50% alatti végeredménnyel, ha pl. th9-es a falu ), aki odatesz 2-3 teslát is a TH mellé: azt pofátlanságnak tartom, mindenképp rámászok, ha ilyenbe futok
sok-sok next-et kipróbálom
-
Lootolok
tag
Lootolsz mondjuk 2-3 loottal 5-6-700k elixirt, és kb. ennyi goldot, ebből úgy is maximum, ha tele vannak a tárolóid, sem tudnak elvinni 200k-nál többet fajtánként. Így a mérleged 3-4-500k haszon lesz fajtánként.
A TH-t meg mindenképpen rakd ki, sokkal nagyobb eséllyel talál meg egy kupavadász elsőként, mint egy keményebb arc.
-
Lootolok
tag
Nextelj kitartóan.
TH7-es faluddal simán találsz olyan elhagyott falukat, ahonnan teli bányákból elhozol 2-300k nyersanyagot fajtánként.
Én TH7-es szinten anno fúró nélkül fejlesztettem fel a BK-t, csak lootból. Nem lehetetlen küldetés.De a legfontosabb, hogy nextelj kitartóan, megéri!
A másik fontos, hogy addig legyél online, amíg annyit anyagot nem szerzel, aminek csak a felét tudnák elvinni, ha legyalulnak is, így a mérleged mindig pozitív marad. -
-
MrCsiT
addikt
én friss th7-esként, most építem a dark elixir termelőt. Ahogy néztem, a tárolóba most 10.000 fér el, King "építése" éppen ennyi lenne, de nem látom, hogyan gyűlik ez majd össze, hiszen ahogy nő benne a mennyiség, úgy vihetnek el belőle egyre többet,nem? Th7-ként pedig 1200-1300 kupa környékére azért le-letévednek olyan arcok, hogy simán beverik 2* -ra a falut, és abba beleeshet már ez a tároló is.
Mi a megoldás?
A másik a sárkány: 1,5M elixírt összeszedni itt TH7-en azért szép kis feladat.
Ha kilépek, nyilván rárabolnak, ha majd lesz már 6-700000, folyamatosban sem tudok nagyon haladni, ha nincs szerencsém.. (akkor ilyen 70-80e elixíreket hozok egy körben, ami lassan kevés..)
Hogy kellene hatékony(abb)an csinálnom, nem tudom..
Van 165 helyem jelenleg, próbálom kb. 10 Giant + 2 falrobbantó + kb.30 íjász + sáskák(goblin) kombóval, de nem mindig jön össze az 1*, vagy, ha össze is jön, a tárolókat nem feltétlen tudom leütni, akkor meg felesleges volt kb. az egész támadás. Volt, hogy a 17 giant + egyebek működött, de volt, ahol az sem.
Óvatosabban kellene falut választanom, amit betámadok..vagy nem is tudom.. -
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3875 üzenetére
Nekem annyira dark feleslegem van, hogy boszikat gyártok csak azért, hogy donateljem, így csökkenjen kicsit a fekete arany készletem.
Napi 20k biztos összejön belőle. Ha ezen múlna, kiraknám a tárolót, ha így akarnék feljebb menni. Úgy is többszörösét lehet összeszedni, mint amit vinni tudnak egy nap, így tulajdonképpen lesz@rnámÉn amúgy a HUN MKI AKTIV klánban vagyok Alex néven.
Ne add fel, ne görcsölj, nextelj türelmesen, és meglátod, hip-hop feljutsz
-
Laci.M
senior tag
válasz
dragonfx #3877 üzenetére
HUNgary - Laccci co-leader
Most nem kupázunk, a local top 56.-ak vagyunk jelen pillanatban. Ne tévesszen meg, szeptemberben volt trophy push, akkor magyar 2. helyre feljöttünk immortal utan.Miért csodálkozol ha nem tudsz felmenni benti darkkal még mindig nem értem... Miért sajnálod azt a pár darkot a sok gemért cserébe? Fontossági sorrend...
-
dragonfx
veterán
mondjatok már klán meg nveket hogy hogy álltok kivi vagyok.
én a cc hungary leadere vagyok laceszk@ -
dragonfx
veterán
próbálkozhatsz
ha nem th10 cw sereggel jössz nincs esélyed
nekem benn van mindne tárolom. te kitennéd sarokra a darkstorage.t mikor 110 van benne?3872>>sajnos hiba volt. th9ként kellett volna mostmár látom. így állandóan th10eket dobál be.olyan 2700ig nekem sem volt bajom megyegetett.
3873>>maxra nem vernek th10ként hogy? szinte lehetetlen cw sereggel se.áhhh és megint -17 48% elegem van a buzi infernobol
én azért megyek fel begyorsitsam a labort
de nem érdekel meg fogom csinálni.
-
Hunmugli
aktív tag
Mint írtam, megpróbáltam ismét felmenni champig, de ezúttal csak farmolgatva. Most nem sikerült, de így is van annyi tapasztalatom, amit érdemesnek találok elmondani.
3000 kupa körül átváltottam defense bázisra, na ez nem volt jó ötlet. Volt majd 7 millió elixirem, és egy-egy védéssel, ami 40/40es hősök ellen volt, elvittek 300e-t. Semmit nem értem ellenük. Kupa-, nyersi-.
Kinti th nagyon kevés van, loot is, de folyamatosan változott. Volt 100next/db, és 300next/db is. Tehát csak kinti thval érdemes felmenni, aki akar az itt ígyis-úgyis le fog szedni. Tudom hogy egy kicsivel feljebb már több a loot, az elhagyott bázis, anno ezeket imádtam beverni, 3000nél nem volt sok.
Ami nekem a legfontosabb, ezért is mentem fel, az a dark elixir. Ez remekül jön. Irtózatosan jól. Mivel 21es hősöktől - ha egyszerre húzom őket - szintenként 10k de-rel többet kell farmolni, létfontosságú, hogy azt a pluszt pár boost alatt összeszedjem. Most 29re indultak, ami 80 ezer det jelentett. Ezt 2 boost alatt összeszedtem, sőt mivel néha nem csak boost alatt támadtam, nap végére maradt is 10k darkom. A sereg, amit használtam: 16 giant, 8 wb, 6 minion, 3 barakknyi íjász, 1 barakknyi barbár, ahogy kijön. Ezzel remekül elvoltam, amíg volt aqm, boost közben 3080ig mentem, de aztán hős nélkül lezuhantam.
Ma meguntam hogy többször is vesztettem, ezért visszamentem m3ba. Hamarosan azonban újra nekiállok a pushnak, és ha minden jól megy, az a 150 kupa sokkal kevesebb next/elhagyott bázist fog jelenteni. Addig is falazgatok. Anno gowiwivel/lavaloonal mentem, most pedig csak a farm seregemmel, van egy kis különbség.
Jó lootokat
-
sztanozs
veterán
válasz
dragonfx #3867 üzenetére
Én th9-cel egy nap alatt felmentem Arany 3-ból Mester-3-ba. Beraktam a TH-t, kiraktam a drilleket, bányákat, tárolókat, és ha valaki véletlen 40% felett ütött, akkor csak kilőtem a pajzsot és vártam tovább a kupákat.
Kb 20 - 25e dark és kb 3-4m gold/elixir veszteség mellett két teljes ligát ugrottam fel egy nap alatt.
Ott - 2700 kupa körül - fogott már meg a th10-es támodók serege, akik többször hozak rajtam egy, de nem ritkán két csillagot is. Akkor beraktam a tárolókat, ki a th-t, és azóta is itt hesszelek (kb 1 hónapja). -
Laci.M
senior tag
válasz
dragonfx #3870 üzenetére
Ha mész a championba akkor nem szabad védeni a nyersanyagot. Fent 10ből 8 embert a dark érdekli. Ne csodálkozz, ha megtámadnak hogyha 3K az elérhető dark. Én is megtámadnálak. 3K-ért még crystalban is leütnek
Ha fullos TH10 leszel akkor persze már más a helyzet. Tudni kell mit akarsz!
-
dragonfx
veterán
kinn? mér lenne kinn?
105e van benne
bár így is rámjött egy full th10 most bk30val akkor mákja volt 43% 1* a bk.nak alig votl élete és semmije nem votl már....-8
előtte sajnos rontottam egyet -25...egy verhető th10en nem arra ment semmi amerre kéne.
jaja 4 gigi 2 hog kiszedia teslákat
oks akkor látom neked is ez az arány én is ennyit nextelek irto uncsi de mostmár megcisnálóm 2950nél vok.szerencséd th9en sokkal könnyebb th8akat 2-3* ra verni mint th10esként kezdő th10ként full th9et...
melyik kálnba avgy mia neved? -
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3866 üzenetére
Sokat kell nextelni, ez tény. Nekem átlag kb. 80-100db a nextelésem kb.
De megéri. Mert vagy elhagyott falut dob be ennyi idő után, vagy verhető TH10-es/TH9-est, elegendő lootolható nyersanyaggal.
Ha meg jön közben 1-2 kinti TH, az csak hab a tortán
Még TH9-el mentem fel championba anno a 2000 gemért. Nagyrészt kinti TH-kkal, és TH8-asokat lezúzva.Kinti TH, bármi-vel védik, elhozható. Már, ha tényleg kint van. Ha csak a falu szélén, de előtte van legalább fal, az már nem kinti TH szerintem, mert sokszor a fal miatt nem azt támadják elsőre.
Teslákat meg elintézi 4-8db dagi, ha feljönnek TH mellet, de sokszor elég rá a barbi-archer csorda is. -
Laci.M
senior tag
-
dragonfx
veterán
válasz
Lootolok #3864 üzenetére
ma volt hogy elnexteltem 150et mire adott egy olyat ahol azt mondom votl sanszom kinti th se biztos ugyebár odavágja mögé a bowot 4 tesla8at...
th10es vagyok full th10eket ad be állandóan középső th.val. irto fos loottal a bonusra játszok jelenleg.
th9eknél is fos semmi loot nincs én is boostolt spellel és 235ös camppal megyek még 3 napig.
nagyon ritkán ad elhagyott th10et pláne ahol az 5 fő def 3 bow, 2 infi üres mind. ahol igen ott ja elég sanszos az 50% vagy akár a 2* is.
én is master2be vagyok haladok master1 fele.
én beraktam középre a th.t 2 bow 2 infi vigyáz rá nem tudtak eddig beütni. ma beléptem 3x feloldania shieldet játszottam kiléptem...visszalépek 10 perc +28,+33,+42...és ez irto sokat jelent mikor 3200ra hajtok.kinti th kb 50/1 vagy még ritkább pláne ahol nincs tesla bow semmi. kár is keresni inkább az 50%ra megyek. ahol 1 infi van csak és van cc.m 3 spellem legalább ott 50%ra jó vagyok.lootsereggel is.
én csak minyot kérek....most pl: utolso faxikám 20x7* gigi+ 2 golem5tel jött na ja csak mire beértek mögötte a wizik addigra a 15 minyo kiszedett mindent az előbb leírtakból.....
én kockáztatok minnél előbb érjek fel. nem egyszerű th10ként irto xarokat ad lootra és ami támadható trofiért az is irto kevés. a bonusra játszok.
és akkor puff elvisznek 200/200at vigyék... 2 bonus visszahozza. nekem az a +30-40 trofi többet ér jelenleg.
de.t -280/350 volt a vesztesség de nem érdekel így is beragadt az arany... -
sztanozs
veterán
válasz
dragonfx #3863 üzenetére
Én mester 3-ban vagyok, kinti TH-val. Ha berakom, simán levernek és viszik a cuccot is. Így viszont bármikor tudok támadni és max 1-5 kupát vesztek, semmi alapanyag veszteség nincs, mert a kinti TH-ra mindenki ugrik, mint tyúk a takonyra. Én még bőven nem vagyok full TH9 - van még vagy 20-30 8-as falam, és még 2 ágyú és mind a 4 airdef upgrade-re vár. Spellek közül is van még fejleszteni való, hősök is csak 10-es szintűek és a dark troop-ok sincsenek sehol (egyedül a golem lvl2).
Mondjuk én is szoktam snipe-olni (két támadás között, hazafelé menet), de tegnap pl csak 100 faluból egyet adott be kinti TH-val. Tegnapelőtt viszont 100-ból volt három is.
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3863 üzenetére
Next kérdése az egész.
TH9-es vagy?
Anno TH9el mentem fel, leginkább kinti TH-kat vadászva, és TH8-asokat riogatva a 2000 gemért
Kb. 2 nap alatt összejött.
Most friss TH10-el 240-es sereggel már nem kihívás, bármilyen TH9-et be tudok már támadni olcsó sereggel is, megvan a bónusz is. TH10-eshez még azért kevés vagyok loot sereggel, de maxos védelemmel ellátott TH10-eseket, melyek elhagyott faluk (halott XBOW-ok, infernok) sem jelentenek már gondot 50%-ra gyalulni, meg elhozni a teli bányák tartalmát.Szóval bejött a Master2. Most 2 napja "felcsúsztam" master1-be, és egyelőre nem rosszabb, picivel több a bónusz, maradok egy darabig.
-
dragonfx
veterán
válasz
WhiteWalker #3862 üzenetére
ok köszi az észrevételt.
hehe feltrofiztak 10 perc alatt master2.be 42 trofi....a kár ujraélesítéssel rablással bowtöltéssel kb 280/350..
megér ennyi szopás 2000 gem? és addig még hányszor....
-
dragonfx
veterán
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3853 üzenetére
Változó.
Hol 250k-250k, vagy 350k-350k mindenből, hol meg kicsit több az egyikből.Pont előbb volt egy 298k-344k loot, 1500 darkkal kiegészítve. Ehhez jön még a 120k-120k és 700 dark bónusz. Ez ugye összesen közel 900k bevétel, 2200 darkkal kiegészítve.
Szóval jól érzem magam itt Master2-ben
-
Lootolok
tag
válasz
Hunmugli #3851 üzenetére
Nekem szinte már csak TH10-eseket dobál be a Masterben, legalább 70%-ban.
Magasabb ligákban pedig szintén szinte csak TH10-es faluk vannak.Nem lesz loot probléma szerintem a TH11-eseknek
De az nekem még minimum 6-8 hónap, alig 2 hónapja vagyok TH10. A Hőseim 22/22-esek, így mivel egyesével tolom őket, és hetente egy készül el, csak az lesz kb. fél év, mire mindkettő LV40-es lesz -
Hunmugli
aktív tag
válasz
-secret- #3854 üzenetére
Üdv!
Ezt olvasd el, azt ajánlom: [Rövid coc leírás magyarul] [link]. A faludat mentsd el, ha androidos vagy, akkor majd könnyen át tudod vinni új eszközre, váltani a többi között, stb. Ezt a cocos beállításokban tudod megtenni (jobb alul). A disconnected gombra kattolj egyet, válassz egy email-címet (amelyikre majd elmented, felhőbe, g+szal), de alaposan fontold meg, ugyanis nem lehet megváltoztatni, hogy melyikre mentetted. IOS esetén kérj segítséget.
Farmolj: a thdat [Town Hall] tedd ki a falud szélére, és a nyersanyagok megvédésére koncentrálj. A gemekkel meg spórolj, ne költsd el, mert a legfontosabb dolgot, a buildereket abból lehet megvenni.
Ami rendkívül lényeges az kb. ennyi, de persze biztos lesz pár kérdésed. Jöhetnek nyugodtan
-
Hellóka, ma kezdtem a COC-ot.. hosszú életű játék lesz azt hiszem a részemről!
-
dragonfx
veterán
válasz
Lootolok #3849 üzenetére
léci ugy ird már le nekem ha nem nagy gond külön külön mennyi egy perjellel.
nekem így félreérthertő.
nekem kb 80e a sereg +2-3 spellkb 150 jah.
és átlagban a szerény kis kristály1es bonusszal kb ja 600-700 jön be.
de aránytalanul elosztva szoval van mikor aranyból jön sok valamikor elixirből.
most aranyra gyurok inkább.azokat választom de sokat kell nextelni van hogy 50-60at.de megéri.az aranyáramost kezdtem el.
nem pang be semmi egyenlőre szuszáá 1 hónapja se vagyok szerintme fenn a kezdeti fejlesztések most vannak meg.
(labor, spell, camp, 3. bow3, 2x infi2re már.) -
ggeleven
őstag
válasz
Lootolok #3849 üzenetére
Az átlagom 500-600 között simán van, de sokat kell nextelni. Nehezebben jönnek a 400+os faluk...Persze vannak milliósok is! 😄2 órás boost alatt azért meg szokott lenni a nettó 2,5-3 millia arany, szóval nem panaszkodom annyira. Kinti th-t pedig ütni kell, nincs mese. 😃
@Hunmugli
Note 3G-n nyomom, tetszeni fog az üzemidő és a kijelző nagysága. 😉 -
Hunmugli
aktív tag
válasz
Lootolok #3849 üzenetére
A th 11 azért még korai. Úgy tudom (forrás: valahol hallottam
), hogy a játékosok 4%-a th 10. Aki ezzel nem ért egyet, az tippeljen be egy %-ot. A th 11-ek ettől a kis csoporttól tudnának csak lootolni, márpedig inaktív falu olyan szinten már alig van, mert:
- az ember vagy nem hagyja abba, ha már annyi időt beleölt,
- vagy nem viszi tovább, de nem th 10-en, hanem th 8-9-en hagyja abba, akkor jön rá, hogy ez még sok idő lesz.
Általában magas ligában farmolt/pusholt, vagyis addig kell felmenni az ilyen bázisokért, vagy defense bázisa van, és azzal magyarázható a master 3-2-1.
Most 2900-nál járok, hamarosan tesztelem a lootot, csak ma vettem új telefont itt a HA-n, és ugye idő amíg eljutok addig, hogy azon cocozzak. (ZTE Blade III -----> Xiaomi redmi Note 4G)MostaniA régi random újraindult coc közben, úgy voltam champben is.
Dark és bónusz meg kiváló, azt már most elmondhatom -
Lootolok
tag
válasz
ggeleven #3801 üzenetére
Sz@r a TH10 loot?
Nekem remek a loot TH10-en is.
Bónusszal együtt az átlag lootom kb. 700k szokott lenni, mellé átlag 2500dark kb. A ráfordítás pedig 150-180k elixir.
Szerintem ez nem nevezhető sz@rnak.
Master2-ben tengődöm. Ha meg jön egy-egy kinti TH (és naponta azért jon 3-4-5db), akkor meg ingyen 240k loot és 700 dark.
Szóval ha valahol nincs loot, váltani kell vadászterületet.
És amúgy meg jön a TH11, lehet rá készülni. TH10-et meg ki lehet maxolni, csak sok idő (vagy sok pénz), ez van. Jobb, mintha hamar elérné a célt az ember, aztán unatkozna. Legalább is szerintem.
-
Lootolok
tag
Szia!
HUN MKI Aktiv.
Várunk szeretettel, aktívak vagyunk, nagyon jó a közösségünk, a chat falon jó a hangulatVan egy belépó kódunk, azt a clán infóban található blogunkon megtalálod, ha elolvasod.
Ez amolyan előszűrő, mert sajna nagyon sok h*lye jelentkezett hozzánk az utóbbi időben, így aki aki tudja a kódot, az legalább már vette a fáradtságot, és elolvasta a klán szabályzatunkat, és szokásainkat, így valószínűleg nem a síkh*lye kategória -
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3833 üzenetére
Nekem 100k, és ahogy fejlődnek az egységek maxosra, kicsit úgy drágul, viszont így vagy nem kell majd mindenki, vagy keményebb faluból is tudok majd hozni.
Mivel a legtöbbször elég 1-2 heal spell, így az átlag támadásom 140-150k elixirbe kerül, amit majdnem fedez csak a 120k elixir bónusz, minden más gyakorlatilag "ajándék"
150k befektetéssel elhozni 5-800kt, pedig nem olyan rossz buli szerintem
Azt nem szoktam érteni, hogy amikor valamelyik (vagy mindkét) tárolóm teli, jönnek durva arcok, maxos sereggel, 5 ledobott spellel, és elvisznek 2-400k-t. Azt szoktam kiszámolni, hogy elixirbl vagy 0 szaldóra jönnek ki, vagy negatívba, darot visznek a befektetésükön felül 1000-1500-at, és goldból nyernek 1-200k-t max.
Ez, hogy éri meg nekik, sose értettem. 2 óránként tudnak leggyorsabban is támadni, hacsak nem gémelnek mindent, hősök is alszanak másfél órát.Kint van a TH-m, ingyen vihető, miért nem éri meg nekik azt elvinni a 240K bónuszért? Nem kell várni újra a seregre, és tiszta haszon lenne nekik.
-
Lootolok
tag
válasz
WhiteWalker #3826 üzenetére
Nálunk ezek mennek:
Sáska - goblin
Dagi - giant
Barbi - barbár
Boszi - Witch
Blöki - Lava houd -
Hunmugli
aktív tag
válasz
sztanozs #3831 üzenetére
Elméletileg, ha van egy falud egy eszközön, de nincs connectelve, csak az eszközön van, és letörlöd a coc-ot, aztán újra feltelepíted, akkor van olyan okos, hogy visszateszi a faludat. Csak ha pl átváltasz egy másik falura, vagy törlöd a gyorsítótárat(? valami ilyemit
), akkor az a falu elveszik. Vagy eladja a telefont, gyári adatok törlése, és a falu elveszik. Ezért írtam, mert elméletileg sima coc újrarakástól még megmarad. Csak durvább dolgoktól veszik el, amit meg kéne előzni. Vagy félreértjük egymást...
-
dragonfx
veterán
válasz
Lootolok #3824 üzenetére
hehe na igen én még kristály2be vagyok de jobbaka lootok jah amig lesz türelemm megyek fel.
én is haosnló sereggel megyek.jaja ilyen 5-8as lootok jönnek nekem is.
a seregem kb 80e de sajnos a rage megnyomja 1-2 kell. vagy heal rage 1-1
arra is törekszek az aq bk max annyit aludjon amig a next sereg megvan vagyis kb 15 percet.ha megvana 2* és a loot utána lépek ki.ha már a heroes.t lövik.
természetesne lootolni ugy indulok healer és a wizik már fejlődjenek addig mire visszajövök ezek utána 4x3 gigik gyártódnak.... -
Hunmugli
aktív tag
Csak azért írom ezt, mert nem úgy kezdted, hogy szerencsére g+hoz connecteltem, ezért...
Nem tudom mennyire ismered ezt a játékot, de ha tényleg érdekel, akkor mentsd el a falud. Erre - op. rendszertől függően - 2 lehetőséged van.
IOS: itt... na ezt nem tuom de itt azt hiszem csatlakozni kell apple idhez (vagy mi)
Android: pofon egyszerű: coc, cocon belüli beállítások (jobb alul), középső hasáb alul, g+ sign in legyen zöld, azaz connected. Jól fontold meg, melyik emailcímre csatlakozol, ezt nem lehet visszacsinálni. Klánt nem tudok ajánlani, de lehet így is segítettemEmlékeim szerint a falu megmarad - "mert megjegyzi az eszközt" - ha csak letörlöd az alkalmazást és visszateszed. Ha nem akkor bocs a hszért - ezért van offban.
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Règgen játszottam kb 1éve aztàn abba hagytam de most leszedtem ujra belèptem ès minden megvan😎
Th8 lvl 5 falak.lvl 4archer,barbar,giant.
Szóval klánt keresek.
Köszi előre is. -
sztanozs
veterán
válasz
WhiteWalker #3826 üzenetére
Asszem goblin - nálunk a "bubi" (ballon btw) akasztott ki pár embert
-
Lootolok
tag
válasz
ggeleven #3823 üzenetére
Masterben is rengeteg loot van.
Kicsit küzdősebb, mint a silver, meg gold, de TH9, és TH10 nem is oda való. Azokkal már illik legalább a kristályban keresgélni, ott is a magasabb kategóriában a több loot bonusz miatt.
Minél magasabb kategóriában van az ember, annál jobb a bónusz, és annál többször elég szinte a loot bónusz, nem kell mellé a vaskos egyéb nyersanyag a faluból, csak ami a sereg árát fedezi kb.
Persze én nem támadok falut csak a loot bónuszért, kivéve, ha kint van a TH.
50%-hoz meg már kell 130-150k értékű sereg, nem árt, ha legalább ennyi nyersanyagot elhoz az ember, de é törekszem itt fent is a minimum 400K loothoz (összesen, nem fajtánként), mert ezen felül a 240k bónusszal kiegészítve már egész jó a loot eredmény. Bár jobban szeretem ha az a 400k inkább 5-600k. Naponta szokott jönni 1-1 1 milla körüli loot (bónusszal együtt). Sosincs nyersanyag gondom.Ha meg nextelés közben jön egy-egy TH, nem hagyom ott
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3820 üzenetére
Master2-ben elég sok olyan 5-800k-s loot van (mellé 2-4k dark), amit el lehet hozni a következő, nekem bevált sereggel:
- 15db dagi (most 6-os, 3 nap múlva végre 7-esek lesznek)
- 5db WB (még ezek sem maxosak)
- 65db archer (még ezek is 6-osak most)
- 60db barbi (ezekkel kezdtem, már 7-esek)
- 30db sáska (még ők is csak 5-ösök, majd később tolom fel őket 6-osra)
Spellből az esetek legnagyobb részében elegendő 1-2db heal, rage csak akkor kell, ha veszélyben az 50% (mert nincs kint TH). Viszonylag gyorsan elkészül a sereg, főleg, hogy barbikat és archereket előre bekészíten a barakkba, így legtöbb esetben a csata után azok már készen vannak, vagy ha csak TH-t csapok le a vaskos bónuszért, akkor meg semmit sem kell várni.Ezen felül ha megvan a loot bonusz, ami 240k és 700 dark, igen frankó bevételt lehet elérni
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
stumpjumper #3819 üzenetére
Nagyon fontos tisztázni, hogy "milyen" laloon.
A la előtag a seregben lévő ált. 1-5 lavakutyát (lavahound) jelzi, míg a loon (balloon) a ballonokat jelzi. 3 fő felhasználási területe van:
- Farming: Rengeteg miniont tartalmaz (lavaloonion, minion), de néha nem tartalmaz kutyát. Alapvetően magasabb ligákban darkra mennek ezzel sereggel, mert erős bázisok is üthetőek vele 1 csillagra simán. Cserébe sokáig készül. Példa: hatodik perctől: [link]. Empir nagyon szeret ezzel darkot farmolni
- Push: A farmhoz nagyon hasonló sereg, de itt a két csillag a cél.
- Cw: A cél a 3 csillag. Ez egy hibrid támadás, ahol a hősöknek és pár pár földi katonának is kulcs szerepe van. Ezért megkapja a go előtagot is: golava/golaloon (golem), a lényege: hősök, golem, 1 spell, és wizik felhasználásával leütnia a queent, cc troopokat, egy airdeffet. Ezután 3 vagy 4 kutya, 3 spell (rendszerint rage, de lehet haste is) segít a 14-24 lufinak a bázis többi részének leszedésében. Gyakorlat: [link]Ennyitől amit elmondtam nem leszel profi, de ez a tudás szinte csak és kizárólag saját gyakorlat és tapasztalat alapján szerzhető meg.
-
dragonfx
veterán
válasz
Lootolok #3817 üzenetére
semmi én sosem voltam ennek híve hogy 220 archerrel lootoljak és tisztes lootsereget viszek azt más kérdés a fele megmarad.
th8tól smemit nem tudzs elhozni th10ként kb.
én most kristály2 fele igyekszek és javult a helyzet szerencsére.
még 2 fontos fejlesztés van th10en és faja vagyok( 3. bow, 4. camp) -
Lootolok
tag
válasz
stumpjumper #3812 üzenetére
Sok türelem kell hozzá, 20+ hősök javasoltak.
Sokan a laloon támadásra esküsznek, amivel a legkönnyebb a TH9 3*, de sokszor hajszálon múlik, hogy 3*, vagy 0 lesz e belőle.
Érdemes CW sereggel lootolni, a nélkül nem lehet rendesen begyakorolni a támadásokat.
És hiába tanulsz meg egyfajta támadást, sokszor a falu elrendezése adja meg, hogy mi kell hozzá. -
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3811 üzenetére
Master 2 ajánlott.
Nekem bevált.
TH9-es koromban mentem fel oda, és most viszonylag friss TH9-esként is bőven lehet lootolni ott.
Akadnak elhagyott faluk, teli zsével, bár sokszor küzdeni kell az 50%-ért elég rendesen, de hát ugye TH10-esként az ember ne csak a TH8-as kollektorokat csapkodja le, hiszen abban mi az élvezet? -
dragonfx
veterán
válasz
Hát nehéz eset kell szerencse is bénán kialakitott ellenfélbázis.
full th9 ellen ami jó elrendezésű nehéz olyna sereget cisnálni 4 spellel 220as camppal ami elég lehet.talána gowiwi a leginkább célravezető.szerintem a pekkát felejtsd el.sok helyet foglal.
esetleg ribivel még probálkozhatsz megspékelve a gowiwi.t netán hogot mellé.a lavaloonhoz is szerencse kell és hogy a cc aq.t leöld.
a goho talán a legjobb de fullos ellen már nem.... -
makikoma
csendes tag
válasz
HaliHUN #3759 üzenetére
HaliHUN, látom a CH T7 is magyar klán lett
http://www.warclans.com/top-war-clans/105 -
stumpjumper
csendes tag
válasz
Hunmugli #3813 üzenetére
Köszi a segítséget. Akkor a hog lesz, úgy is nagy kedvenc. Gyakorolni van lehetőség hisz war clánba vagyok. Bár itt masterban is van lehetőség. A hősökkel pedig az a tervem hogy a kinget most egyből húzom 15-re a képesség miatt. Utánna ledig a Quuenel ugyan ez. Ha minden jól megy akkor 15-ig tudom húzni folyamatosan.
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
Szia! Akkor pont időben kérdezted. Gohogg, Golava szintén megteszi. Witch helyett a hogot húznám (először), mert az sokkal többször használható. A hőseid gyorsan húzd fel nagyjából 15-ig, azon a szinten már nagyon jók. Rusholt bázisokat persze így is lehet 3azni. Elsőre nem biztos, hogy menni fog, sőt 2.ikra sem. Sokat kell gyakorolni. Ha van erre lehetőség a klánodban, próbáld meg a lehető legerősebb olyan bázist megtámadni, amire szerinted van esélyed. Youtubeon találsz segédleteket, pl: [link] elején hasonló hősökkel 3 csillagoznak.
-
stumpjumper
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék th9-en megtanulni 3csillagozni. Eddig GoWiPe próbálkoztam, de nem sok sikerrel. Milyen más stratégiákkal lehet th9-et 3 csillagozni?
10-10 es hőseim vannak, king most megy 11-re. 4-es golem, 6-os ballon, 4-es hog, holnap indítom a 2es witch et. Röviden ezek a troopjaim vannak. -
dragonfx
veterán
válasz
ggeleven #3807 üzenetére
én már nem látom át..néha olyanokat viszneka kisfalumtól hogy besza behu..th8 eleje azt full th9 nekemjön és 460 aranyat visz....jo termelőkbe volt 60 mert nem volt hely lerszedni.
nekem most is sikerült a 2* th10en pedig th9es a seregem. a +1 spell sokat ér.gowiwi.vel megyek ribivel kiegészítve.
én mindig EQ.val emgyek ha 9es a fal.th10en irto fos a loot arany2be vok hova menjek fel?
-
MrCsiT
addikt
kérdés: ha befér most 1 milla arany, th5 mellett, és 300e aranyból egy fullra bontó támadó elvisz 97e aranyat, hogy a francba lesz meg a 750e a th6-ra?? Gondolom, akkor pl. 500e-ből még többet (297e??) fog elvinni egy támadó, akkor meg sosem gyűlik össze a 750. Mi a megoldás?
Védelem elég jól áll, falak 5-ösek, de 75 db barb lvl3 + 75 íjász lvl3 + 2 db ligtning spell lvl4-el simán lebontottak, kezdve azzal, hogy a 2 db lightning leszedte az itt elérhető 1 db mortar lvl3-at..
szóval?kérdés2: ha van 1000 diamondon, akár th5 mellett is letehetem a 4. építőt? mert ha igen, akkor lesz lassan 1000
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
ggeleven #3799 üzenetére
Minden hszre írhatnék külön választ, de ez volt az első. Általában 6 golemmel megyek. Kihúztam a pekkát négyre, de nem elég jó, így másfél hónapot kidobtam a laborból a kukába
Egyszerűen haszontalan, csak a helyet foglalja. A 6 golem szerintem tuti taktika. Emellé 2-3 jump 2 rage és esetenként egy freeze kell, EQ csak kivételes esetekben. Ha nemesis-szerű bázist támadunk, akkor a belső falra nem kell jump, megfelelő mértékű tisztítás esetén az egységek befelé mennek, egy rageval pedig áttörik a falat. 2-2 golemmel meg wizikkel kell a bázis külsejét leszedni, utána mehet még több golem, wizi, witch, hősök középre a spellek nagy részével. Nem rég toltam egy 3 csillagot így! Csak sajnos nem készült belőle videó, el kell hinni
Mással nem igazán próbálkoztam, régen lavaloonoin volt a fő profilom, mára ennek leáldozott. Ha a queen középre megy, megvan a th, a tisztító golemekkel az 50%, vagyis a két csillag.
Igen, magasabb ligákban jobb a loot. Amíg csak level 6 barch van, szerintem érdemes néhány giantet vinni, egyébként elég a barch. Én 8 giantot, 4 wbt, 8 minit és 1 barakknyi barbart, 3 barakknyi archert viszek. A giantok azért vannak, hogy ccvel, hősökkel, a maradék barchhal tuti meglegyen az 50%. Sajnos 21-es szinttől a hősökre plusz darkot kell farmolni, legutóbb eközben masterből leestem 2333 köré, és úgy döntöttem, lemegyek silverbe... Utoljára voltam ott
Most felfelé megyek.
Cwben nem szabad lerakni az infernókat, amíg nem tudsz th 10et 2 csillagozni. Ennek egyszerű oka a cw matchmaking. Mi: th9-8-7, enemy: th 10ek: 4!!! rusholt, th 9ek: hatos hetes falak, izi 3 csillagos bázisokkal. A többit nem is mondom...
A klánunkban egyre gyakoribbak a kiksarik (3 napja nekem is van), a rangosoknak ez megengedett. Dugómacska szint a cél (nem kell moderálni
), aki a 444 academy leadere. Bázisa: egy egyes cannon, így cwben a th hetek mögött van!!!!, th 9, sereg: 8 db 4es sari, hatos lufik, ccbe kutyuli. Taktika: a két legjobb th 8at hármazza az enemytől. Sajnos mi nem vagyunk türelmesek, sokan már lettetek pár deffet, mert a lootot konkrétan lehetetlen megvédeni, noha csak elixír kell. Viszont így is jelentősen javulhatnak a cw esélyeink. Jelenleg th 10en nincs gáz, th 9en ritkán, th 7en alap a 3 csillag, th 8ak meg sokat bénáskodnak sajnos, őket kell erősíteni.
-
dragonfx
veterán
válasz
Lootolok #3802 üzenetére
az utolso mondatodon gondolkozok ja hogy fel kéne menni.
eddig nekem az arany1 volt a legjobb eddig. de itt most gyengusz nagyon....na ujabb 2* th10 ellen.
nekem még csaka golem4re van benn de aztán megy 5re vagy a freeze nekem infi kinn van bow is.
2 camp kész.
a 3.ra gyüjtök
spell kész persze.
labor megy épp.
meg a kapott ágyú archer megy majd 11re felzárkózva a többihez.most épp 12 sari5tel jöttek nekem freeze5 rage ballonnal hát malaccal de csak 1*ot ért el.
-
Lootolok
tag
Én nemrég óta vagyok TH10, kb. 3-4 hete. Hőesim 22/21-esek, és minden héten indítok egyet, nincs megállás.
Army campokat húztam fel mindenek előtt, meg a spell factoryt, infernot le se raktam, mert amíg nincs támadó erő, addig csak túl erős ellenfelet dobna CW-n. Mostanra ért be, hogy jöhet ELSŐ inferno, mert már a golemem maxos.
CW-n már így azért el lehet érni TH10 ellen a 2 csillagot is, ha nem hardcore a falu. Hardcore TH10 ellen kell az összes maxos egység, és spell, ami még vagy 2 hónap, mire a laborban lefut (Pekka LV5-re, Wizik, fagyi spell).
Falaimból csak az új 25db, amit a frissítés óta hoztak be, azok nem LV10-esek, de már csak 20db van hátra, a többi mind LV10, és leraktam mutatóba azért 5-6db LV11-et is, csak a mihez tartás végett
Deffet semmit nem fejlesztettem még, pont a CW erősség számítás miatt.
Eddig működött a dolog.Lootolni pedig fel kell menni masterba (nekem a master2 jött be hosszú távon), már TH9-el is ott voltam. 240-es sereg már elég ahhoz, hogy gyakorlatilag bármilyen TH9-től lehessen lootolni, sima dagi-barbi-archer-goblin loot sereggel, ami a 90%-os elhozható loot mellett is elegendő. Ahogy erősödnek a troopok, úgy lehet egyre durvább falukból is elhozni nyersanyagot. Amúgy meg a master vaskosabb loot bonusza miatt az időnként bedobott TH-k leütése is jelentős bevételt hoz.
Felesleges bohóckodni Silverben, meg Goldban, az TH6-TH7-TH8-ra jó max. Nem véletlenül vannak a magasabb ligák, hogy erős faluval a bónusz mellé elegendő legyen kevesebb nyersanyagot elhozni ahhoz, hogy nagy legyen az öröm
-
ggeleven
őstag
válasz
dragonfx #3800 üzenetére
Én most th10-en 20 witch+golem a cc-ben+4 EQ+1 poison+2 rage+1 freeze összeállítást tanulom/tesztelem. Volt már 3* is, de a kettő általában azért tud jönni (már ha a ribik nem mennek el körbe és szívatnak meg). Két baja van: 7000+ dark és rengeteg gyártási idő.
Ugye milyen sz*r a th10 loot? Akkor mi lesz, ha behoznak th11et pl? Azt már minek? th10et sem maxoljuk ki kb soha (mezei játékosok)...
Új hozzászólás Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest