Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliHUN
tag
válasz
jack474 #3696 üzenetére
Nos én kifejezetten nem örülök neki. Rákérdeztem anno még top war clan chatben, és a következő magyarázatot kaptam: Ugye a top klánok TH9-10 vegyesek, vagy csak TH10. Minden TH9 3 csillagozása mod nélkül is alap, a TH10 3 starhoz (anti 3 dragonflower bázisok, magas védelmi szinttel) viszont muszáj modot használni. Ami a következőt jelenti egy átlagos matchup-nál - Ugyanannyi TH10 esetén mind a két oldalon döntetlen a végeredmény, hiszen a TH10-eket 2 starozzák, minden mást pedig 3 staroznak. Elvileg ezért kezdtek el a top klánok TH10-en modolni.
A másik ok pedig az, hogy ugye már elég sokan csinálták eddig is, főleg az ázsiaiak, így gyakorlatilag ha ők nem kezdik el, akkor a kínaiak minden CW-t nyernek.
Nem tudom hallottátok-e, de most volt Asia vs. world (top war klánok) tournament, ahol ugye ázsiaiak ellen kellett menniük.
Személy szerint én úgy gondolom, hogy a gyengébb TH10-esek 3 csillagozása lehetséges, még anti 3 bázis esetén is, így valószínűleg mod nélkül sem kellene túl sok döntetlentől aggódnunk. Azonban mod nélkül nem lehetnének top klánok, mivel nyíltan modoló klánok már léteztek előtte is, így nyilván nélküle nem lehet talpon maradni (TH9-10/only 10 klánokról beszélek).
ClashHeads (T7) továbbra is viszonylag mod free, mivel mi nem alkalmazunk TH10-et túl gyakran. Nem állítom hogy senki nem tolja, de én bízom benne hogy a klánban elhanyagolható a modosok aránya.
-
dragonfx
veterán
válasz
Chuzzlee803 #3683 üzenetére
én is tanácstalan avgyok nem tudom hogy kéne 3*ozn i th9en.
uncsi már az egész... gowipe.pel nem megy kéne 20 hog és kevesebb wizi de nem müködik nekem.
akim nálunk probálkoznak azok avgy 0* vagy 3*ot cisnálnak de csak gyenge th9eken.
full th9et nem tudom hogy kéne th9ként beverni 3*ra hiányzik azaz1 spell még.
mennem kéne th10re de mondják maradjak mert nehéz xar de ez meg nem kihivás már nem tudok mit fejleszteni mindig 51-81%ot hozok 2*gal cw.n. -
kovimester
aktív tag
válasz
WhiteWalker #3687 üzenetére
Szia.
Én is ezt mondtam amikor arany falal TH10 voltam xD.
És most már a 3missi/kockára gyűjtök.
A falat a kopiig csináld meg az a leg nehezebb.
Utána elixir is mehet a falba. Ha el éred azt a labor szintet amikor nincs mit fejleszteni már akkor mehet a falba.
Ne félj! Ne ad fel! -
sztanozs
veterán
válasz
WhiteWalker #3687 üzenetére
1. farm
2. cc (credit card) -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kovimester #3686 üzenetére
Én esélyt nem látok a fullos fal építésre... jelenleg ott tartok hogy 200 ezer/db... Az eggyel magasabbra ami fél milla/db , esélyt nem látok az arany összeszerzésére...Van valami trükk v tipp ennyi vagyon összeharácsolására?
-
kovimester
aktív tag
Szia.
Hát semmit.... pangás van..
Nem tudom mi újat tudnának bele rakni ami kicsit megint "forradalmasítaná" a játékot.
Nekem unalmas lassan fullos a TH10 (kivéve fal) az egyik hős is, meg egységeg.
Ugy hogy már csak a war marad az is gáz mert ha benne vagyon nem gyengén felhuzom a war szintet..Ugy hogy supicellak csinalhatnának valamit...
Vagy coc2U.i. nagyon készülnek erre a Clashcon ra szerintem lehet akkor fog jönni egy frissítő frissítés.... vagy nem (clashcon okt 24)
-
Laci.M
senior tag
Na akkor, hogy legyen téma:
Hallott már valaki valamit a következő frissítésről? Én most nagyon le vagyok maradva. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
kovimester #3675 üzenetére
Játszom aktívan, csak nincs téma
Nincs kit oltani, hogy milyen rusholt (), stragtégiákat megbeszélni, ésatöbbi.
Előttem Haliék nagyon hasznos dolgokat beszéltek meg, de sajna nekem ez egyelőre nem fontos, TH8-ként marad a sari-gowipe-hog-(félve ugyan:govalo), ha csillagot akarok hozni CW-n, farmolni meg ízi. -
dragonfx
veterán
válasz
kovimester #3675 üzenetére
hehe jaja jöhetne.
hát nem tudom lassna ennék fel de marasztalnak mert mondjákl huzzam a labort mega heroes.t még. -
sztanozs
veterán
válasz
markussandor #3679 üzenetére
Szerintem pont amiatt, ami a címe lett, nem?
-
markussandor
senior tag
Miért változott meg a topic címe? És miért?
-
pocsaji74
csendes tag
válasz
szildavid90 #3676 üzenetére
Igen a tarolokban, vagy a cc ben volt. Egyebkent az elix drillekben lehet a kegjobban latni meddig van.
-
szildavid90
aktív tag
Mért van az, hogy kiírja, hogy elérhető 200 akárhány ezer lott és a tárolók szemmel láthatóan üresek, akkor gondolom a kollektorokban van a loot nem? Na most én körbe szedem a kollektorokat és ilyen 2000 akaráhány vagy még annyit se tudok lootolni. Nem tudok rájönni a dolog nyitjáta, nyílván akkor a tárolókba van csak nem mindig látszik, hogy van benne?
-
hartomoni
csendes tag
Köszönöm a segítséget, jók vagytok!!!!!
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
hartomoni #3665 üzenetére
Nem ilyen kegyetlen, mint kolega írja, viszont idő kell hozzá. Lehet szerezni ingyen egy kisebb pakkot (500 gem, a fiú érteni fogja a mennyiségét, ez a lényeg). Keresel valami alkalmazást, mint pl. FreeMyApps, FeaturePoints stb. Ezek pontot adnak appok letöltéséért és kipróbálásáért, és ezekből a pontokból általában egy-másfél hónap alatt összejön az 5 dollár. Átutaljátok bankkártyára, onnan meg tudtok venni a játékból. (Szokott lenni lehetőség kupont kérni google playre, nem kell hozzá semmi bankkártya, viszont csak 10 dollár, és afölötti címleteket lehet kérni, ami hosszabb idő.) Érdemes kipróbálni.
(Cuki amúgy, hogy egy androidos és ioses telefonon más-más mennyiségű pontot kapsz. Pl. androidod ha kipróbálod a Jelly Jump-ot, kapsz 45 pontot, ios-en viszont 90-et. Szóval, ios-en általában rövidebb idő, de egyébként androidon sem kibírhatatlan.)
Szóval ja, a kissrác megtanul türelmesnek lenni, és a munka majd meghozza gyümölcsét. -
HaliHUN
tag
válasz
kovimester #3666 üzenetére
Nem túlzás az a 'sajnos'?
-
kovimester
aktív tag
válasz
hartomoni #3665 üzenetére
Szia.
Sajnos nincs rá megoldás, még nem találtak ki rá semmit (több mint valószínű hogy nem is fognak). Úgy hogy sajnos csak a normál módok maradnak vagy Ft-ért veszel neki gem-et. vagy sok sok időt játszik a kis fiad és eléri a kellő szintet.
Amúgy gemet vásárláson kívül még ugy tudsz szerezni hogy :
Terep tárgyakat azaz fenyő szikla bokor kis sárga növény ki szeded
általában 1-7 terjedő skálán ad.
Meg heti egy gembox ilyen szivárványos fadoboz. -
hartomoni
csendes tag
Kérlek segítsetek.11 éves kisfiam nyaggat hogy szeretne több gems-et a Cash of Clans játékban. Fogalmam sincs mit kellene tennem( pénzt nem adok neki!!!!
Anya hack vagy vmit csinálj.Kérlek adjatok tippet hogy lehetne több gems t szerezni a "hagyományos" módon kívül!
Köszi előre is a segítséget
Egy Anyuka , aki sztne sgíteni a kisfiának -
pzsolt86
újonc
Sziasztok!
Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy klánt: Prettly (#980VQP8G).
Eredetileg munkahelyi klánnak alakult így erős az összetartás,de a munkahely kimerült és bővítést tervezünk! Jelenleg 18an vagyunk. Várunk minden olyan játékos aki aktívan játszik,nem csak kér hanem küld is és azt amit kérnek! Heti egy CW a fix (péntek este) a második megbeszélés tárgya illetve létszám kérdése(hét közepe). A CW-ben 2 támadás kötelező! Szint elvárás nincs,de ne legyen 10-es TH-d és fa kerítésed! Várunk minden új és gyakorlott játékost,segítünk egymásnak csata menetében és faluépítésben egyaránt! Gyertek bátran,harcoljunk együtt! -
robiii
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
Előző Samsung telefonomon ismerkedtem meg ezzel a játékkal. Bejelentkeztem a Google játékok alkalmazásba a Clash of Clans-on belül ezen a telefonomon, így az elmentette az akkori falumat, ami egy kis kezdő TH3 volt. Ezen a fiókon még a gemeket is elpocsékoltam egyből, stb, egyszóval már nem használnám. Az új telefonomon csináltam egy új falut, ismét TH3-ra fejlődtem, viszont szeretném, ha a google elmentené az új játékomat a régi helyére. Amikor bejelentkeznék a google szolgáltatásba a játékon belül, mindig felkínálja, hogy előhozza a régi mentésem, de arra már nincs szükségem.
Pedig már a google fiók beállításokban töröltem az összes Clash of Clans-hoz fűződő kapcsolatot, beállításokat, és mindent. Ki is írta, hogy a módosítások akár több órába is bele telhetnek a google-nél, de már napok óta töröltem, mégis mindig a régi falut szeretné betölteni, az újat így nincs módom elmentetni vele, nem tudom felülírni.
Bocsi ha kicsit hosszú lett, remélem érthető a dolog. Kérdésem az lenne, hogy hogyan menthetem el a google fiókomba az új CoC falumat a régi helyére? Resetelni kéne az accountom valahogyan. Csak fontos lenne, hogy elmentse, ne csak a telefonomon legyen meg, mert ha újra rakom akkor elvész majd több hónapos játékom... Köszi a segítséget.
-
HaliHUN
tag
válasz
WhiteWalker #3658 üzenetére
Nem azért mondom de WB-ből 3 is elég.
Egyébként láttam már hogy valaki csinált egy olyan bázist ahol minden compartment egy közös középső magba futott. Srác kitoszta a magban lévő falakat és egy pillanat alatt 1 compartment lett az egész bázis.
-
kovimester
aktív tag
válasz
WhiteWalker #3658 üzenetére
Gondolom egymásra dobáláskor.
-
WhiteWalker
nagyúr
A földrengés is durva lett. 4 db első szintű üvegcse is porig rombolja a majdnem legnagyobb szintű falat.
-
ggeleven
őstag
Igen, az eddigi bevált wizard, witch, archer már hatástalan, alig 2-3 mp-ig maradnak életben posion alatt. Ráadásul a sebességük is hasonló, szóval könnyen össze lehet őket terelni.
Akkor marad a sari jobb híján (sajnos a sebességével nem vagyok kibékülve).
Sosem használtam sarit, de akkor fel kell nyomni lvl5-re, hogy tudjak tölteni war cc-t. Cseppet sem örülök, mert mást akarok fejleszteni a laborban. -
ggeleven
őstag
Srácok Ti mi tapasztaltok mi az eredményes védőegység, így poison idején?
Sarit, balloont, valkot, hogot olvasok pár helyen, de nem vagyok meggyőzve... -
Satariaaa
tag
Sziasztok!
A Bajnokok klán (clan tag: #2CUGY2CQ) keresi játékosait! A klán egy régóta együtt játszó csapat, felnőtt játékosokkal! Heti egy war a garantált péntekenként, de ha többen leszünk, akkor heti kettő! A jó hangulat alap, ahogy egymás támogatása is, legyen szó tanácsról, vagy donateről! Nálunk nincs oltogatás, egy normális felnőtt csapat vár!
Akit keresünk: A klán szabályzata és friss infói a klán facebook csoportjában elérhető, tehát a csoport használata kötelező! Várunk minden kedves játékost, aki rendelkezik fb profillal és nem kapkodta el az aktuális szintjét (nem rusholt) ès minimum 50- es szintű!
Gyertek, csatlakozzatok!
A játékban a klán könnyebb megtalálásához használt a Clan Tag-ot: #2CUGY2CQLégy te is Bajnok!
-
Hunmugli
aktív tag
Egy gemes boost van egy hétig minden nyersanyag termelőre. Tök jó
-
dragonfx
veterán
én most minden tudok
2 faluval játszok egy eszközön sőt bluestackson is. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valaki tudna abban segíteni, hogy ha eddig iOS-en használtam a játékot, de most Androidosra váltok, akkor hogy tudom átvinni oda a mostani cuccaimat?
-
markussandor
senior tag
A sok nyertes war meghozta gyümölcsét, LVL6 klán lettünk!
-
Cody
csendes tag
Sziasztok!
Aktív játékosokat várunk egy 5-ös szintű klánba! (az adományozott katonád eggyel magasabb szintū lesz)
Korrekt rangosokkal, néhány szabállyal, heti két CW-vel!
A klán: Magyar Harcosok
Ha csatlakoznál és legalább TH6-os vagy, akkor a játékban írd a keresőbe ezt: #908V8YV9 -
dragonfx
veterán
én berosálok omolyna sosem ütöttek be 3*ra.
erre 2 különböző warbase.t bevertek 3ra pedig elözőleg az ellenfél jol hazsnálta meg én is.... -
gti16v
őstag
válasz
markussandor #3638 üzenetére
már tud olvasni a kis srác,továbbítom :-),köszi
-
TTomax
félisten
A játékban korlátlan gemet csak pénzért tudsz szerezni,és az korlátlanul váltható aranyra vagy elixirre.Hack cheat vagy tariner ha van is,100% account bann lesz a vége kár is vele próbálkozni eléggé figyelnek rá.
Ráadásul nem nagyon éri meg gemet venni,mert elég rosszul váltható,ezzel próbálják meg kordában tartani hogy ne "pay to win" legyen a játék.Sajnos ezt megkerülni nem lehet,csak és kizárólag a játékban eltöltött idő hoz javulást,de ott is elég sok korlát van.Gondolok itt arra amikor egy-egy fejlesztés akár hetekig is eltarthat.TLDR: Amit keresel nem létezik,ne pocsékold rá az időd.
-
gti16v
őstag
sziasztok!
nem tudom mennyire pörög ez a topic ,de a gyerek 4 napja nyaggat,hogy a tabletjén és a telefonján ezzel a játékkal játszana és szeretne végtelen arany és elixirt stb stb és végtelen gemet az a helyzet,hogy én még a játékot sem láttam nem is én telepítettem az eszközeire,így azt sem tudom miféle játék ez,de a lényeg,akkor a fenti extrákat,hogyan tudom megoldani neki,illetve PC-re létezik ez a játék,és ha igen,honnan lehet "hivatalosan" letölteni? mert már 2 napja minden honnan csak ilyen 1-2 megás fájlok,jönnek...le
nagyon köszi
-
törölt tag
Sziasztok egy jó, aktív klánt keresek TH8as vagyok a THmat sose sietem el, mindig csak akkor fejlesztem ha már minden fullos kivéve a fal. CWn mindig támadok.
-
portoky20
újonc
Sziasztok!
Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy klánt: Prettly (#980VQP8G).
Eredetileg munkahelyi klánnak alakult így erős az összetartás,de a munkahely kimerült és bővítést tervezünk! Jelenleg 18an vagyunk. Várunk minden olyan játékos aki aktívan játszik,nem csak kér hanem küld is és azt amit kérnek! Heti egy CW a fix (péntek este) a második megbeszélés tárgya illetve létszám kérdése(hét közepe). A CW-ben 2 támadás kötelező! Szint elvárás nincs,de ne legyen 10-es TH-d és fa kerítésed! Várunk minden új és gyakorlott játékost,segítünk egymásnak csata menetében és faluépítésben egyaránt! Gyertek bátran,harcoljunk együtt! -
HaliHUN
tag
válasz
dragonfx #3628 üzenetére
Te minek akarod megölni a queen-t spellel? Az egyetlen eset amikor hasznos lenne ha hogolni akarod a bázist, de akkor is már csak 3 healed marad. Egy TH9 bázisra pedig 4 kell (kivéve persze bizonyos esetekben). Egyébként gowipe ellen a queen semmit nem csinál, úgyhogy nem értem miért akarod megölni.
-
dragonfx
veterán
válasz
sztanozs #3627 üzenetére
az update.be mi volt ma? semmit nem látok.
ja egy poison és helloa cc.nek.
lvl6 aq.ig ha a cc őfeléje csalód akkor elég 3 db alap lvl1 pison is. lvl2 poisonnel lvl20 aq.ig jo vagy.
de a hülye kurva kisétál belőle. van valami tendencia mi alapján merre jár körbe?igen kimaxolt th9ről beszélek....én nekem a golem alap de nemsokára kezdem huzni....eléggé megkésve tudom mindig kérek egy 3-4est meg viszek egy egyest mellé.....
-
dragonfx
veterán
válasz
kovimester #3625 üzenetére
jo de 2-3 pekka3 ugy eltünik ha van 4 tesla7 mintha ott se lett volna megkockáztatom még golyofogo assisztnak se jo a wizik ribik előtt...
-
dragonfx
veterán
válasz
kovimester #3616 üzenetére
nem tudom most kissé megrekedt mindegyikünk a full th9 védelem ellen hogy kéne menni mostmár a 2* se akar összejönni ugy hogy puff neki nekimegyünk gowipe.pel a buzi tesla7 miatt a pekka tehetetlen.
-
wedo13
csendes tag
válasz
kovimester #3619 üzenetére
Ezt mire alapozod?
-
dragonfx
veterán
válasz
kovimester #3616 üzenetére
valkyrie szelngesen rövidtve. ribi
-
dragonfx
veterán
válasz
kovimester #3614 üzenetére
2x4 szerintme is.
de akkor te se hiszel a bosziban.
tényleg inferno ellen te mivel mész??
lassan fullos a th9 védelmem. utána fal és mehetek fel..így van jol sejtettem kész lett a 2 bow3 egyből első lettem waron hurrá...
ma kész a poison én egy alattomos taktikát találtam ki ha müxik megosztom. -
HaliHUN
tag
válasz
kovimester #3612 üzenetére
Nos, tudtommal 2x4 is 8.
-
HaliHUN
tag
válasz
kovimester #3610 üzenetére
Gowiwipe támadásban van 3 legalább, inkább 4 witch. Sima gowiwiben akár 10 is. 1 witch 8 skellit spawnol, így 4 witch 32-t. Mondjuk csak 1 másodpercig élnek, így lényegében optimális esetben 32 másodpercig tudnak tankolni. És akkor még nem beszéltünk arról hogy ezek respawnolnak. Nem optimális esetben is van legalább 6-10 skelli ott szerintem.
-
HaliHUN
tag
válasz
kovimester #3608 üzenetére
A gowiwi single infernó ellen kéne pont hogy jobb legyen, hiszen a skeletonok rengeteg sebzést fel tudnak szedni az infernoból, nem tudja őket ötösével pillanatok alatt megölni.
-
kovimester
aktív tag
Az a baj hogy sokan "elfelejtik" mondani írni, hogy erős hősökel plusz multi inferno elle van multi single ellen nem sokat ér nekem ez a tapasztalatom. Ugyan ez a valkyres téma.
Aztán lehet én vagyok a béna, és nem értek hozzá, de kitudja.... -
dragonfx
veterán
válasz
kovimester #3601 üzenetére
vagyis gowipe.
akkor a gowiwi neked se bejövös?
nem tudom én a witchbe nem hiszek pedig sokan irto szépeket alakitanak vele.kicsi a hp.je igazán javíthatnának ezen.nekem is így volt az aq6tól kb 12ig alig tudtam használni se cw se loot már kivoltam irto nehéz ugy lootolni ezen a szinten már.
este megy be 14re.de nem várok csodát.
utána 15re aztán mehet bk15re és ott megállók. bízok a lehetetlenbe hogy berakják végre hogy használható lesz cw.n upgrade alatt is....Hát jó neked ...szerintem nekem is ilyen 10/2 3* jön össze th9en mindig egy kicsi hiányzik de az masszívan ott marad...most például tegnap 1 archer egy tesla maradt meg ugye a többi kis apro az nem jelentős idő volt.
igen nevetséges a darkspell gyártása és fejlesztése sokkal nagyobb tételekre gondoltam.
next cw.n kiderül mit tud én nagyon bízok a poison.be.... -
markesz91
csendes tag
Sziasztok. Ma gyari visszaallitast csinaltam a telomon. Mikor visszaleptem a jatekba bedoba a sign in dolgot, viszont mikor ranyomok nem csinal semmit. Elotte masik telefonon le lett probalva hogy mentve van-e. Kerem valaki segitsen. Elore is koszi.
-
ggeleven
őstag
válasz
dragonfx #3596 üzenetére
Nem darkolok kifejezetten, de elhagyott falukból simán jönnek be az ezrek+nyerésenként 500 dark. Pont egy hete indítottam legutóbb az AQ-t és akkor maradt 3-4e darkom. Most van 118e és mindhárom drill maxos, tehát 118e-4e-(7*7200)=63600-at lootoltam egy hét alatt. Az utóbbi időben rákaptam arra, h egyszerre egy hőst fejlesztek, de akkor 5 szintet folyamatosan egymás után (már ha összejön az adott időszak alatt a dark). A King az már 20as, még 3 hét és a Queen is az lesz... Utána jöhet a kutya, meg a maxos minion...
Tényleg! A dark spelleket mivel lehet fejleszteni? Elixír vagy dark?
Új hozzászólás Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest