Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
válasz
Ruhes_kutya
üzenetére
Szerintem ha 18 vagy akkor még annyi időd van, hogy én simán mennék a helyedben 1-2 évig hóban-fagyban-hőségben szívni, ez is tapasztalat lesz legalább. Meg ott vasat is látsz, SSC-ben nem igazán fogsz ugye.
-
crok
Topikgazda
válasz
Ruhes_kutya
üzenetére
-
@tco@
aktív tag
válasz
Ruhes_kutya
üzenetére
Szerintem mindig lesznek olyan techie-k akik diploma nélkül magasra jutnak, de nem őket ültetik be a giga meetingekre, csak ha kifejezetten szakmázás megy. Emiatt talán kár aggódni, főleg ha még fiatal vagy...A Br. 1m szerintem sima ügy, nem egy embert ismerek CCNP szint körül kb ennyit keres, papír nélkül.
-
vadger
tag
válasz
Ruhes_kutya
üzenetére
Szerintem ekkora fizetést vagy vállalkozóként lehet elérni (ahhoz nem értek), vagy pedig kell a diploma (nem feltétlenül a fizika miatt hanem mert a cégeknél egyszerűen nem tudsz szintet lépni fizuban ha náluk előírás a diploma). Vagy nagyon speciális tudás kellene, bár ez utóbbi azért elég ritka, nem hiszem hogy szakgimnáziumban bármi ilyesmit tanítanának. (ne vedd sértésnek)
Mondjuk kinek mi a hosszútáv, meg ugye milyen a piaci környezet, de ha beleteszel sok melót, akkor szerintem egy 5-6 éven belül akár elérhető.
-
Yeffy
veterán
válasz
Ruhes_kutya
üzenetére
Bocs, de sirok a nickneveden.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Ruhes_kutya
üzenetére
Tojnak a diplomara

-
crok
Topikgazda
válasz
Ruhes_kutya
üzenetére
Nem.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Ruhes_kutya
üzenetére
A legtobb multinal, szerintem jo eselyed van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Logitech g25
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- HP 250R G10 (A23MMEA) - 15,6" FullHD IPS - Intel 120U - 32GB DDR4 RAM - 512GB SSD - WIN11 - Garis
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

FecoGee
crok