Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavik
csendes tag
Szia,
1 hónapja voltam, OCG és CBT Nuggets volt a fő felkészülési anyagom, INE nekem is túl deep volt, illetve ahol kevésnek éreztem a könyvet ott whitepaper-eket keresgéltem. Könyvben vannak hibák ez tény, de annyira nem vészes hogy ne lehessen használni, valamint ciscobook honlapján megtalálható a javítás. Amiben a vizsga után kevésnek éreztem a könyvet az python és főleg az API-k, illetve az SD cuccokhoz olvasgattam sok cisco guide-ot így utólag látva az is hasznos volt. Vizsga elött nagyon sok review videot nézegettem, BOSON practice examet szinte mindenki ajánlotta, ha van hozzáférésed vagy nem sajnálod rá a pénzt akkor az hasznos lehet, márcsak azért is mert minden kérdésnél a jó és rossz választ is elmagyarázzák és hivatkozások is vannak whitepaper-ekre. de ez nem személyes tapasztalat, csak a videok alapján mondom.
Amire érdemes figyelni, hogy januártól van tényleges lab, nekem talán 3-4 is volt, nem volt vészes de érdemes tényleg felkészülni rá hogy ne menjen el sok idő vele.
Szept 20 után már új exam topic lesz, pár pontban van eltérés, érdemes arra is figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bittorrent topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Parfüm topik
- Gitáros topic
- Honda topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- EAFC 26
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
FecoGee
crok