Hirdetés
- Acer notebook topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
zsolti.22
üzenetére
Én ugye Győrből járok Pestre heti párszor. Fűtök/hűtök, autópályán mondjuk csak 110-zel megyek mert a légellenállás miatt eléggé nő utána a fogyasztás. De ezt a 125 km-t lazán megteszem. Melóhely melletti utcában felteszem csöcsre, 3-4 óra alatt feltöltöm amennyire kell.
100 km-t olyan 600 Ft-ból futok most, Győrben még van pár olcsó/ingyenes töltő. Kb. negyede a költség így mint a benzinesb. Ingyenes a parkolás stb. Eléggé költséghatékony a dolog, főleg ilyen km futásnál mint nálam, hiszen a szervizköltség is alacsony. Meg egyébként tök jó hogy nincs menetzaj, hs kell gyorsul is mint az állat de én mondjuk ezt nem szoktam kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Asus Rog Ally Z1 extreme
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
FecoGee
crok