Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• @tco@

aktív tag

válasz ÁrPi2 #14886 üzenetére

Kérlek ne haragudj de tényleg nem tudom trollkodsz-e, de hiszek neked mikor azt mondod, hogy nem :) Szóval komolyra fordítva:

Dehát nézd úgy én kérdező newbie vagyok: Mennyire mindegy? (a mai IT-munkaerőhiányról szólsz? ) Szakmai interjún vagy mitöbb fölvéve próbaidőben szűrik ki majd a "csak papirhuszár"t? -Mennyire lehetséges csalva levizsgázni (CCNA) ?

Próbaidő alatt jó eséllyel úgyis kiderül ha valaki nem tud semmit, ismerek CCNA-t aki szinte semmit nem ér, és papír nélküli szakembert is 8+ évvel maga mögött úgy, hogy folyamatosan fejlődik, szereti amit csinál. Talán csak 1-2 Cisco vizsga van ami nem dumpolható, egy CCNA tisztességesen megtanulva kiváló alap bármelyik irányhoz, szerintem nagy hiba kidumpolni.

ha kezdő CCNA-ként 300 nettót megkap, és mire az első recertjéhez elérkezik (mondod: valamely SSC-nél aktivan) az ember 3évre, akkorra már mediorként a 400-450 is reális igénynek tudható!

Yep, jelenleg ez teljesen reális, SSC-nél főleg, de az meg hosszú távon idegölő dolog (tömeg, shift, stb).

hogyha valakinek sikerül hamarosan megszereznie (huszárkodással :DD ) egy(-két) valamiféle Juniper JNCIA Cert-et is, az mennyit jelenthet és egyáltalán vajon ismert és elismert minősítés Mo.-n a szakmai HáeRek látókörében?

Sokat, egy Juniper vizsgát is felismer sok HR-es, ha ők nem, akkor a szakmai vezető biztosan. Egy CCNA pedig egy IT-orientált cégnél van annyira gyakori betűhalmaz, hogy az egyetemről frissen szabadult kislányokat kivéve szinte minden HR-es tudja hogy kb mit jelent. Főleg ahol vannak specifikus tréningek a fejvadászok számára.

Új hozzászólás Aktív témák