- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Socket AM4
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Köszi a segítő szándékot, de a telepítőben a HELP ogmbra kattintva lépésről lépésre leírja, hogy mit hogyan állítsak be, de még ez előtt, mert ugye a telepítéshez már kell a Java 6 Update 5, anélkül idáig sem jutok el.
Miután nem akarta a SDM-met felrakni a routerre, akkor ott befejeztem ezt, és inkább a gépről indítottam el. Beírtam a router címét, ahova kell, és Launch. Itt az volt csak a baj, hogy mindig a firefoxot nyitotta meg, akárhogy is állítottam explorert alapértelmezettként. Úgy cseleztem ki az egészet, hogy a firefoxból kimásoltam a linket az explorerbe és ott már jó volt minden. Ott bukott a firefox mutatványa, hogy ez megint ActiceX vezérlős dolog, ami legjobb tudomásom szerint explorerben van csak meg.Ugyanez a baj egy másik dologgal, az Outlook Web Access-szel, mert ott is csak Explorer alól van S/MIME. Nem értem, hogy a FF miért nem csinálja ezt meg magának a mostani verzióiban, amikor majdhogynem naponta új verziót adnak ki, vagy valami alternatív megoldást kereshetnének rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Socket AM4
- Renault, Dacia topik
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest