-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Köszi a segítő szándékot, de a telepítőben a HELP ogmbra kattintva lépésről lépésre leírja, hogy mit hogyan állítsak be, de még ez előtt, mert ugye a telepítéshez már kell a Java 6 Update 5, anélkül idáig sem jutok el.
Miután nem akarta a SDM-met felrakni a routerre, akkor ott befejeztem ezt, és inkább a gépről indítottam el. Beírtam a router címét, ahova kell, és Launch. Itt az volt csak a baj, hogy mindig a firefoxot nyitotta meg, akárhogy is állítottam explorert alapértelmezettként. Úgy cseleztem ki az egészet, hogy a firefoxból kimásoltam a linket az explorerbe és ott már jó volt minden. Ott bukott a firefox mutatványa, hogy ez megint ActiceX vezérlős dolog, ami legjobb tudomásom szerint explorerben van csak meg.Ugyanez a baj egy másik dologgal, az Outlook Web Access-szel, mert ott is csak Explorer alól van S/MIME. Nem értem, hogy a FF miért nem csinálja ezt meg magának a mostani verzióiban, amikor majdhogynem naponta új verziót adnak ki, vagy valami alternatív megoldást kereshetnének rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nintendo Switch 2
- Arena Breakout: Infinite
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Drón topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest