Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolti.22

senior tag

válasz Cyber_Bird #15822 üzenetére

Nekem nem a monotonitásokkal van/volt bajom, hanem az agyonsztárolt indusokkal, akik csak vannak... a csapat tagjai, de munkában nem lehet rájuk számítani. CCIE Written egyik indus kollégám és L2 (!!!!), én meg CCNP-vel L3? Wat da fakk?!
    Aztán: mindenki wikipediának használ, mert amúgy nem tudja, mit hol keressen, meg egyáltalán mi a dolga, inkább téged kérdez, mert "te biztos tudod, hisz te mindent tudsz". Ha meg azt mondod, hogy kocc, akkor jön a szokásos pszichikai játszma, hogy ennyi-annyi milliárdos szerződés, amire én a who cares-t szoktam reagálni :D
    ITIL? Az meg mi a franc? Van L1-L2-L3, és L2-ig eljut egy olyan ticket, hogy X pingje ennyi ms? Bővebb infó hol van? De van jobb: L3-ig eljut olyan, hogy hirdessél be egy routot a hálózatba? Aztán: amikor beugrok tshootba, mert felhívnak és kérem az outputokat, ami alapján megmondom, hogy kinél kell keresni a hibát, akkor azt mondják, hogy inkább a Cisco-t hívjuk be a callba (aki egyébként ugyanazokat az outputokat kérné, amiket én)? Na akkor miről beszélünk? Amikor meg megkérdezem, hogy indus kollégák ugyan mitől annyira biztosak, hogy őnáluk minden rendben? Arra meg az a válasz egy random industól, hogy "megnéztem, szerintem jó". Náluk az, hogy konkrét outputot adna, az luxus, bemondásra higgyem el, én meg hiába fosom az outputot, hogy gyerekek, ez alapján ne rajtam keressétek a bajt, akkor meg Cisco TAC-et akarnak? :W Brutális a hozzá nem értés. Amikor meg panaszkodsz a managereidnek, akkor megy a hitegetés, de általában sose lesz semmi, hiszen minek változna bármi, ha eddig évekig jóvótúgy, akkor miért pont most változna? Egyszerűbb mindenkinek, ha elmész, mint minden mást megváltoztassanak az amúgy egymással együtt nem működő backend rendszerekkel.

Ez a BT. Öltönyös meetinghuszárok, let's talk about it-ek, na meg általában van egy Józsi, aki a többi idióta miatt szív, de legalább tudja, mi a dolga. És másoknak ez a Józsi mondja meg, hogy mi lenne a dolga. Zseniális, vagy BT értékeinek egyikével mondva: brilliáns.

Oszt még legyek ingben, öltözzek szépen ehhez a penészes külsejű, belülről rothadó céghez? :DD A BT egy olyan állami cég, ami globális, kb. így tudnám jellemezni.

Szerk: eszembe jutott egy sztori: L2-es CCNP-s indus kolléga épp callban volt, amikor magyar kollégákkal együtt valahogy IP-t kellett számolni. Azt hiszem, hogy /28-as hálózat volt (de amúgy lényegtelen), majd a magyar kolléga fejből mondta (és ez tök alap szerintem) a kövi hálózatot, annak utolsó kiosztható IP-jét, mint next-hop, majd indusunk rácsodálkozik, hogy wow, ezt így fejből meg hogy? :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W Szóval ilyen alap gondok vannak. És ezeket valaki fölvette. De megválni tőlük? Azt már nem :C

Új hozzászólás Aktív témák