Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Én vagyok béna, vagy a 3725-ös router tényleg nem tudja az ipv6 eigrp-t?
Csináltam loopback címet a RID miatt, kiadtam az ipv6 unicast-routing-et, adtam global unicast IPv6 címet az interfésznek, adtam neki FE80::1 link local címet, megkapta az ipv6 enable parancsot is, mégis interfészen belül az ipv6 ei-re már %unrecognized command jön, ugyan ez van ipv6 router ei-nél, nincs is ilyen parancs
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Téma tudnivalók
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szimulátor pedál elasztomer, fékmod - Logitech, Thrustmaster, Fanatec pedálokhoz - MT Simtech
- Fanatec WRC/BMW/P1 mágneses váltó mod - MT Simtech
- Gigabyte A520M K V2 + Ryzen 7 5700x + 32GB 3600MHZ Ram
- Apple MacBook Pro 14 M4 Max (14C/32C)/36GB/1024GB
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest