Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Milyen házat vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Mini-ITX
- LG LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
windsor44
csendes tag
Sziasztok,
Bocsánat ha nagyon off, próbálok rövid lenni.
A helyezet a következő :
35 éves vagyok, kb. 15 éve dolgozom műszerészként, ebben volt a mobiltelefonon át a Lucent routereken keresztül a CCTV rendszerekig minden, jelenleg Avionics cuccokat javítok, azokat amik szórakoztatják a népet a repülőgépeken, Angliában ( Panasonic Avionics )
Mindig is érdekeltek a hálózati dolgok, ezért gondoltam lehet el kéne kezdenem a Cisco utat az alapoktól.
Nekem az jött le hogy tőlem sokkal fiatalabb generáció igencsak jól áll ebben a témában, szóval elég durván le vagyok maradva
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek van-e értelme elkezdeni ezt a dolgot, úgy értem tényleg érdekel, és valószínűleg el is fogom (azaz már olvasgatom ami tudom hogy a semmivel egyenlő), de arra lennék kíváncsi,
ha pl. egy CCNA vizsga meglenne, van-e szerintetek lehetőség ezzel labdába rúgni a későbbiek folyamán.
A gondom az, hogy teljesen más területen dolgozom, ezért necces hogy így elhelyezkedni valaha is el lehetne, miközben látom hogy a fiatalabb generáció igencsak toppon van ( szerintem ezzel jönnek világra, na jó meg biztos tanulnak is ). Tapasztalat hiányában, attól tartok ez maximum mint saját megszerzett tudás lehetne, amivel nem sok mindent kezdhetnék mivel soha nem dolgoztam semmilyen IT szektorban.Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Küszöbön a Where Winds Meet megjelenése
- Milyen házat vegyek?
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Robotporszívók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

FecoGee
crok