- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Ah sehol nem vagyok meg, Feco CCIE ujitasi beszamoloit olvasd el
Egyebkent valamivel tobb mint 8 eve dolgozok infoskent, de igazabol 4 evesen kaptam az elso szamitogepem (Commodore plus4), es szerelem volt elso latasra
Mostmar lassan 2 eve a BT-nel dolgozok itt magyarorszagon, network designerkent.
Igazabol halozatokat tervezunk nagy enterprise ugyfeleknek. Nem olyan izgalmas mint amilyennek hangozhat
De lehet azert belole tanulni, szerencsere.
Legkonyebb vizsgara meg: amit Feco irt.
6.5 evig dolgoztam network engineerkent egy integratornal es ott aztan volt mindenfele moka, a full olcso TP-linktol a mirkotiken at egy rakas docsis eszkozon es Linuxos szervereken keresztul egeszen az ASR9K-ig. Erdekes volt es szakmailag sokat fejlodtem, ott csinaltam anno a CCNP-met is. Meg ott kezdtem el eloszor a CCIE-ra tanulni. (Eloszor, mert azota sokszor elkezdtem mar
) Szoval ott a TSHOOT skilleket konnyen fel lehet szedni, mert muszaj ha meg akarod oldani a problemat.
Szerintem a CCIE utan a CCNA a legnehezebb vizsga, mert akkor szinte mindent nullarol kell megtanulnod (ha elotte nem ilyen teruleten dolgoztal), a CCNP-nel mar -jo esetben- eros alapokra epitkezel es igy lenyegesen egyszerubb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest