- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
Fandango #9359 üzenetére
Teljesen tiszta Windowsra ment, van egy System backupom az updatelt+driveres rendszerről, arra építettem most ezt fel.
Megpróbálom egy új profillal a FF-ot hátha. Viszont maga a rendszer valszeg továbbra is lassú lesz.@csicso82: Kipróbálhatom a free-t is, csak ha már fizettem érte, elég rossz szájízzel tenném
- AV valós idejű, realtime scan aktív
- Heurisztika alacsony
- HIPS: Training Mode (legalsó), advanced-ben alsó kettő van csak kipipálva
- "internet vagy proacive security van beállítva" ezt melyik menüpontban tudom megnézni?
- Viruscope csak a Sandboxolt dolgokat nézi. Ennél az Advancedben minden kipipálva, a felsőből csak a mappás, illetve legalul a Virtual Desktop nincs bepipálva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest