-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Szia,nem tudom jól gondolom e hogy arra gondolsz amikor a leállítod a gépet és az utólsó pillanatban feldob a CIS egy ablakot,és nem lehet már mit kezdeni vele mert leáll a rendszer,és így nem jegyzi meg,ilyen volt nekem is azelőtt.Ha erről van szó,tedd tanulómódba a hips-et,nem tudom a tűzfalat kell e,de akár azt is és így talán megjegyzi majd.Régen nem használtam a tanuló módot,minden egyes programot egyenként engedélyeztem neki,de ma már használom,2 napig kb,azóta ilyesmi nincs,aztán átszoktam nézni a hips meg tűzfal szabályokat,nincs e közte olyan amit nem akarok engedélyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged