- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő a gondom. A CIS 2011 Pro feltelepítése után végzett teljes átvizsgálásnál kb. 2,5 óra elteltével a víruskeresés megszakad, (az idő múlását jelzi, de egy mindig más elnevezésű fájlnál megáll) és azt írja ki a program, hogy kevesek a rendszer rendelkezésre álló erőforrásai. Ezt a gondot mi okozhatja? Teljesen új gépről van szó (i5 2400 proci, 8 gb ram).
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
blattida #5763 üzenetére
Szia! Sajnos nem tudom, mi volt a kódom, mert sajnos nem írtam fel. Próbáltam újra letölteni az ingyen licenszes Pro 2011 verziót a CIS premium letörlése után, fel is települt, kiírta, hogy 355 nap van vissza, de a frissítésnél hibakód kiírásával nem frissített, és kék halált okozott. Ezt mi okozhatta? A kékhalál utáni újraindításnál viszont átváltott a program 2011 pro-ról CIS premiumra. Üdv
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Kb. 2 hete telepítettem a Comodo Internet security 2011 pro-t 1 éves ingyenes licensszel, majd a nod32+agnitum firewall pro páros kipróbálása miatt letöröltem a gépről. Ma délután a gépre letöltött telepítőfájlról telepítve a comodo internet security premium települt fel a gépemre. A 2 verzió között mi a különbség? Az 1 éves ingyenes licensz akció már befejeződött?
-
Tappancs2001
senior tag
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy Magyarországon hol vásárolhatóak Comodo termékek elektronikus licensz formájában (Comodo Internet Security program érdekelne, az 1 éves licensz lejárta után). Ugyanis egyenlőre nagyon bejön nekem. Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest