-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Üdv!
Még csak most próbálgatom ezt a comodo-t és már most nem értem. Safe módban van minden és ilyenkor mikor megy a torrent kliens, a tray ikonján le nyilak és fel nyilak voltak, értem miért. aztán a comodo telepítés után először szerettem volna nyomtatni és alert-ezet nekem valamit amire én olyan valamit választottam hogy install mode vagy nem tom, valami ilyesmit. Ekkor tudtam nyomtatni de megváltozott a tray ikonja és már nem mutat le-és fel nyilakat rajta. Ez mit jelent most? Vissza kéne állítanom hogy mutassa az adatforgalmi nyilakat vagy így is jó vagy még jobb? És miért?
Minden segítséget előre is köszönök. -
band1103
őstag
Köszi a türelmet. Azért szoktam félni az ilyenektől nehogy valami szar törölhetetlen leiratkozhatatlan hírleveleket meg spamokat kapjak kéretlenül. Mivel nem tudok angolul ezért esélyem sincs hogy a regisztrációnál elhárítsam az ilyen veszélyeket.
blattida: Igen, írd oda hogy NEKED egyértelmű. Én sajna még csak annyit sem tudok angolul hogy hogy kell mondani azt hogy szeretlek és szvsz nem vagyok egyedül.
S W A T: Tényleg! Mit jelent az aláírásod?
-
band1103
őstag
válasz
blattida #530 üzenetére
Köszi a segítő szándékot
! Viszont:
- az oldal angol én meg nem véletlenül keresem a comodo magyarítást, talán azért mert nem tudok angolul
- azt azért levettem hogy regisztrálni kell, pedig ez volt az egyik feltétel hogy ne keljen.Máshogy máshonnan nem tudom beszerezni? Esetleg valaki nem tudná eljuttatni nekem e-mail-ba? Nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged