- Azonnali processzoros kérdések órája
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Üdv!
Még csak most próbálgatom ezt a comodo-t és már most nem értem. Safe módban van minden és ilyenkor mikor megy a torrent kliens, a tray ikonján le nyilak és fel nyilak voltak, értem miért. aztán a comodo telepítés után először szerettem volna nyomtatni és alert-ezet nekem valamit amire én olyan valamit választottam hogy install mode vagy nem tom, valami ilyesmit. Ekkor tudtam nyomtatni de megváltozott a tray ikonja és már nem mutat le-és fel nyilakat rajta. Ez mit jelent most? Vissza kéne állítanom hogy mutassa az adatforgalmi nyilakat vagy így is jó vagy még jobb? És miért?
Minden segítséget előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest