- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Üdv!
Még csak most próbálgatom ezt a comodo-t és már most nem értem. Safe módban van minden és ilyenkor mikor megy a torrent kliens, a tray ikonján le nyilak és fel nyilak voltak, értem miért. aztán a comodo telepítés után először szerettem volna nyomtatni és alert-ezet nekem valamit amire én olyan valamit választottam hogy install mode vagy nem tom, valami ilyesmit. Ekkor tudtam nyomtatni de megváltozott a tray ikonja és már nem mutat le-és fel nyilakat rajta. Ez mit jelent most? Vissza kéne állítanom hogy mutassa az adatforgalmi nyilakat vagy így is jó vagy még jobb? És miért?
Minden segítséget előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest