Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Szia, igen megnéztem és nem maradt ott a driver. Látszólag minden rendben volt a törléssel. Korábban sosem volt ilyen gond egyik verzióval sem, akár programon belül, vagy simán frissítettem.
Arra gondoltam, hogy valamelyik Win file, .net keretrendszer stb hiányzik neki. Frissítettem az egész rendszert, de nem segített. Valamit biztos változtattak a telepítőn. Érdekes, hogy nem ír ki hibát, csak kibontás után eltűnik az egész. Azóta nem foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest