- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalai
csendes tag
válasz
Krystal_s #9632 üzenetére
Szia! Én is ezzel szívok két régi géppel is, ráadásul más OS alatt, csak a vas a hasonló. Amikor net sem ment a komplett CIS törlés után azt megnézted, hogy a hálózati meghajtónál a COMODO driver törlődött-e? Nálam legalábbis az volt, hogy ugyan minden elképzelhető törlést megtettem (mappák, fájlok és registry szintjén), de először elfelejtettem megnézni a hálózati kártya beállításait. Amint kitöröltem a divert onnan is, legalább a hálózati forgalmat visszakaptam... Sajnos nekem már a 7-es verzió sem telepszik, nézem a procexp-en, hogy símán kilövi magát az installáció során..nincs kedvem log-ot keresgélni,hogy milyen hibával száll el...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest