- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
Akkor legalább az meg van oldva: ha váratlanul gyorsan szkennelned kellene valamit mégis meg tudod csinálni.
Én a helyedben Revo-val leszedném a HP szoftverét, amit a hozzá kapott cd-ről tettél fel, gondolom. Utána csinálnék egy nagytakarítást mondjuk: Ccleaner, Wise reg. cleaner..
Aztán bekapcsolnám a rejtett fájlok megjelenítését, és a C meghajtó documents and settings mappáit átnézném. Minden HP-ra utaló nyomot, mappát törölnék. Sokan Total Commander segítségével takarítanak, ahogyan itt olvasom.
Mindezek után a gyári cd-ről ismét megpróbálnám a telepítést. Ha nincs gyári cd a masinához, gondolom a HP oldaláról le lehet tölteni a megfelelőt.
Hátha...blattida: bocsi, hogy beleszóltam, nem láttam, hogy Te már előttem írtál.
-
eurolac
senior tag
Szia! Nekem HP Deskjet F380-m van. Azt nem írtad, hogy az üzenetet melyik szoftver dobja ki neked?!
"Azt az üzenetet kapom,hogy nem lehet megjeleníteni...."
Ill., azt sem, hogy a HP masina közvetlenül a gépedhez van-e kötve, vagy esetleg routeren belül másik gépről akarod e használni.
Ha más gépről akarsz nyomtatni szkennelni úgy tudom kell portot nyitni a gépek tűzfalain ill. a routerben is.
Ha a nyomtató a géphez van kötve, próbáltad, hogy ne a HP szoftverén/kezelőfelületén belül próbálj szkennelni, hanem a saját gépen belüli lehetőséggel??
Kép: -
buhera73
csendes tag
Globális szabály:
Művelet: mehet, protokoll: TCP vagy UDP, irány: bejövő, forrás cím: bármi, cél cím: bármi (ha állandó IP-d van, akkor IP cím: beírod a saját IP-címed, forrás port: bármi, cél port: port (ide beírod az uTorrent által használt portszámot). Fontos, hogy ez a szabály a tiltások felett legyen. -
blattida
nagyúr
Végig görgetted a defense+ szabályokat?
Amikor fölraktad az ötös comodot, leszedted rendesen a 2.4-es? Úgy értem, hogy eltávolítottad és takarítottál is utána?
Ez is bekavarhat...Ha nem, akkor például az ingyenes revo uninstallerrel szedd le a comodot és takarítsd ki a nyomait is, majd utána csinálj egy tiszta telepítést!
-
blattida
nagyúr
Azt akarod mondani, hogy nincs clt.exe-re vonatkozó szabály sem a tűzfalnál, sem a defense+-nál, valamint a clt.exe nincs a megbízható fájlok között és proaktív konfigra van állítva a comodo és csak 30 pontot ér el a leak-teszten?
Valami nem stimmel...nézd meg alaposabban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest