-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
< CyberBob > #11093 üzenetére
[link] Ezt a verziót használtam legutóbb win 8.1 en,ott szépen dolgozott,win10 en nem tudom hogy muzsikál.Azóta nem használtam a programot,így nincs a többi verzióval tapasztalatom.Fórumról van betéve.. ez 6882 es verzió.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
< CyberBob > #11091 üzenetére
Szia,ha még aktuális,pár napja raktam fel a sima antivírust,offline telepítőt kerestem hozzá,nem fogok buherálni semmit azért hogy az online telepítővel sikerüljön,de sajnos le is vettem ,mert minden adatbázis frissítésnél a komplett 400 megás definíciós adatbázist elkezdte leszedni..ráadásul víruskeresés előtt is belekezdett
,ha nem muszáj nem ajánlom most felrakni,de ahogy érzed.Szeretném ismét használni a programot,de most még várok vele az új stabil verzióig.
-
Fandango
veterán
válasz
< CyberBob > #10528 üzenetére
Ez a baj, hogy nem tudtam leszedni csökkentett módban.
Sima uninstall hibát dobott, a removal tool meg olyan mintha semmit nem talált volna. -
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #10387 üzenetére
Igen.
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #10387 üzenetére
Xp-re nem kell már semmilyen védelem, mert hát lehet egy halott ember szájába aszpirint gyömöszölni csak nincs sok értelme
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #9846 üzenetére
Szia!
Csak aktiváld az ipV6 szűrés funkciót a tűzfal beállításainál, mást nem kell tenned.
Igen, jól működik. -
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #9751 üzenetére
Szia!
Persze, hogy van, olvasd el az eula-t.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
< CyberBob > #9731 üzenetére
Szia,azonnal működik minden,mikor nincs jelen az ikon,nézd meg a feladatkezelőben,minden folyamat megy,azt fogod látni.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
< CyberBob > #8993 üzenetére
Köszi a felvilágosítást! Nem sok minden használok így, hogy kellene de akkor legalább tudom van ilyen is.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
< CyberBob > #8991 üzenetére
Értem, és milyen célt szolgálna ez a virtuális asztal?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
< CyberBob > #8989 üzenetére
Áh, köszi. Ez volt. Amúgy mi lenne ez? Nekem ki van kapcsolva a sandbox alapban.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #8345 üzenetére
Szia!
Akkor lehet, hogy egyelőre manuális módszerrel kell operálni.
Mindkettő maradhat, elvileg probléma nem lesz belőle, én meg nem mondom neked, hogy jelenleg ténylegesen hogy áll a pd a ghostery-hez képest.Egyébként frissítsétek a pd-t, mert amit a telepítő felpakol, az az előző verzió és nem mindig frissül magától, pedig annak kellene történnie...
-
Black Plague
tag
válasz
< CyberBob > #8199 üzenetére
ÉN meg annak örülnék ha nost úgy adnák ki ezt a verziót hogy kicsit jobban többet ltesztelnék nem az lesz hogy kiadnak egy félkész terméket aztán a Patch meg állni fog 300 hibajavításból..első blikkre...
Inkább jöjjön ki késöbb mint ahogy tervezik de NE Törökös legyen a megvalósítás hanem mondjuk Usa..
Egyébiránt semmi gond a "letisztult" felülettel mert az előzőnél sem a kinézettel volt a legnagyobb baj..hanem azzal hogy teljesen máshova került minden látszólag Random módon és még ráadásul az első verzió meg korántsem volt tökéletes -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
< CyberBob > #8199 üzenetére
Sajnos ez ellen nem lehet semmit se tenni . Ez a Win 8 átka ,hiszen ha jobban belegondolunk win8 bejelentésére az av cégek azonnal léptek és elindították ezt a folyamatot.
-
Vigneau
félisten
válasz
< CyberBob > #8168 üzenetére
Köszönöm szépen a linket. Én is mindig a 64-es verziót használom.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
< CyberBob > #8125 üzenetére
Köszi a tanácsot, de a mostani(5-ös verzió) Comodo tűzfallal én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve és mivel sok progi most jól be van állítva rajta (valamint ahogy screenshotok alapján megnéztem a kezelőfelület is teljes egészében új) és XP-hez szerintem az 5-ös verzió is talán jobban passzol ezért a teljesen új installállást semmiképp sem szeretném mert akkor újra állíthatnék be rajta mindent, viszont a ráfrissítés ahogy olvasom itt a hozzászólásokat még nem teljesen hibátlan, ezért talán még várok vele.
-
válasz
< CyberBob > #8108 üzenetére
-
L7wy
őstag
válasz
< CyberBob > #8101 üzenetére
-
L7wy
őstag
válasz
< CyberBob > #8101 üzenetére
Ameddig alapon használod, addig nincs is vele baj, de amin kicsit belenyúlsz meg teszteled, előjöhetnek bugok. itt is van valami de nem próbáltam
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #8076 üzenetére
Igen, a Hálózati behatolási kísérletek valóban jobb lenne, de az eredeti angolban is Netvork intrusions szerepel, vacilláltam rajta, hogy megváltoztassam e, de egyelőre nem tettem, ám, ha sokan kéritek, hogy inkább a most említett változat legyen, akkor az szerepel majd.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #8002 üzenetére
Megjelent a CIS/CFW/CAV 6.1.276867.2813
Javítások:
Firewall slows down internet connection under some conditions
Memory leak when firewall blocks the packets
Antivirus does not detect some packed samples
Windows XP boots very slowly
Blank message boxes appear during program updatesÉrdemes frissíteni, a programfrissítő már úgyis jelez...
A durvább XP-s probléma is elvileg orvosolva. -
Johnny Cage
addikt
válasz
< CyberBob > #7999 üzenetére
köszi. még valami: Comodo DNS-re érdemes átállni (egyelőre szolgáltatóét használom)?
-
R3nts
senior tag
válasz
< CyberBob > #7989 üzenetére
Akkor mégiscsak lehetséges,hogy a fokozott védelmi mód a ludas nálam is....és lehet kevés erőforrás neki ma már egy E7600-as Core2Duo
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #7982 üzenetére
Nem, igazándiból csak az aktív/aktívvá váló folyamataikat kellene fölvenni.
-
olivera88
veterán
válasz
< CyberBob > #7944 üzenetére
Én felraktam. Baj nem lett belőle.
-
válasz
< CyberBob > #7940 üzenetére
Én felpakoltam ezt az "új" programfrissítést, látszólag semmi nem változott. (Amúgy élesben van a CIS használva(nem virtuális gépen stb) W8 Pro x64 alatt)
L7wy - kipróbáltam, de nálam semmi hiba nem jelentkezik ezek közül sem (még a programfrissítés előtt próbáltam)
-
olivera88
veterán
válasz
< CyberBob > #7940 üzenetére
Nálam épp az elébb jelzett h frissítéseket talált.Valami hiba lehet nem?
-
válasz
< CyberBob > #7921 üzenetére
L7wy - majd este vagy valamikor megnézem(nálam alap a Proactive konfig és a kikapcsolt SB)
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #7912 üzenetére
A widget pozíciójának problematikájával még nem találkoztam, pedig elég sok gépen van a környezetemben cis.
Az ilyen apró, bosszantó kis hülyeségekből van pár, sajnos. -
olivera88
veterán
válasz
< CyberBob > #7909 üzenetére
Frissítettem én is. Nálam is fehér lap lett az asztalon. Orvosolható úgy h megkeresed az cis.exe-t. küldés az asztalra és akkor létrehoz egy ikont.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
< CyberBob > #7904 üzenetére
What's new in 6.1.275152.2801?
NEW! Drag n Drop support in rule editors
NEW! View Connections dialog which shows active connections without having to install Killswitch
NEW! Ability to exclude files while restoring from quarantine
There are over 200 bug fixes in this release. Below are the selected few:
FIXED! cmdagent.exe consumes 100% FIXED! CPU when the size of cache is big enough
FIXED! Sandboxed Google Chrome does not open Web pages if CIS and Bitdefender installed
FIXED! Matousec Fileacc1 test fails
FIXED! Malware can load drivers under certain circumstances bypassing the protection
FIXED! 100% CPU consumption while running certain .jar files real-time
FIXED! In Win8 x86, BSOD while scanning with CCE
FIXED! Online videos don’t display correctly in kiosk Dragon when full screen
FIXED! BSOD From Running Iobit Advanced SystemCare
FIXED! Sandboxed malware causes BSOD -
zolee0307
őstag
válasz
< CyberBob > #7894 üzenetére
Nekem a CIS mellett fut az mbam, de eddig gondom nem volt. Az elején az mbam frissítésekkel volt egy kis probléma, de újra beállítva megy. Én csak a CIS-ben adtam a hips-es és a tűzfalhoz az mbamot, az mbamnál nem raktam be a kivételek közzé a CIS-t, de eddig nem volt így gond.
Webvédelemmel kapcsolatban nem tudok mit mondani, de amikor roboscant használtam, akkor az mbam jelzett csak egy trójaira. Ezután váltottam CIS-re.
Egyszerre ne futtasd a keresőjüket, mert nagyon belassul a gép.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #7861 üzenetére
Maga a telepítés nem fogja lelassítani a gépet, a használata pedig csak minimálisan képes lassítani, a korábbi ks szolgáltatás bugot már javították, ami esetenként hatalmas fogyasztást tudott generálni, bizonyos konfigurációkon.
Bármikor el lehet távolítani.
Igen, frissül a cis-szel együtt. -
olivera88
veterán
válasz
< CyberBob > #7861 üzenetére
Az a CIS része, nem lehet külön.
-
zolee0307
őstag
válasz
< CyberBob > #7842 üzenetére
köszi.
blattida: Köszi neked is.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #7820 üzenetére
Ez most az ötös sorozathoz érkező frissítés, ami a problémamentes hatosra váltás miatt esedékes.
A hatos következő frissítése valóban csúszik, de állandóan változtatnak a nyelvi fájlokon (tegnap is volt egy adag), a tetemes hibajavításon kívül, ám most már valóban várható, de csak hibajavításokat fog tartalmazni, a gui nem változik. -
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #7797 üzenetére
Ha nem egyedi szabálykészletet használsz, akkor a globális szabályok alapján fog működni a program.
A teljes bejövő engedélyezést nyugodtan lehet törölni a globálisak közül, de az egyéni mód felülírja azokat is.
Bővebben. -
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #7737 üzenetére
Az nem jóslat volt, hanem ígéret, de csúsznak, részben a nyelvi fájlok folyamatos változtatásai miatt.
Elvileg pár nap múlva kijön és csak hibajavításokat fog tartalmazni. -
Fontos?
tag
válasz
< CyberBob > #7737 üzenetére
A frissítést szeretnéd nagyon felrakni?
-
L7wy
őstag
válasz
< CyberBob > #7707 üzenetére
Még nem.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #7606 üzenetére
Szerintem a mostani build már fölrakható, de érdemes megvárni a következő frissítést, mert akkor az ötös frissíthető lesz a hatos verzióra, a beállítások megmaradnak.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #7533 üzenetére
A lájtosabb azt jelenti, hogy erőforrás kímélőbb, kevésbé terheli a gépet, nem azt, hogy gyöngébb.
-
L7wy
őstag
válasz
< CyberBob > #7527 üzenetére
Igaz nem nekem tetted fel a kérdést, de elmondom a véleményem
Mivel az előző 6os build eléggé bugos volt, várd meg még kiderül, hogy ez a build mennyire javított, gondolom nem kell sok, pár nap és írni fognak róla.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6763 üzenetére
Nyugodtan frissítheted, sincs szükség új telepítésre, ez csak egy apró hibajavító kiadás, még főverzió váltásnál sem mindig szükséges.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
< CyberBob > #6756 üzenetére
köszi, de nekem valami ingyenes alternatíva kéne. (pont erről váltok.)
-
Johnny Cage
addikt
válasz
< CyberBob > #6750 üzenetére
köszi. ez az EAV ez mi fán terem? nem sok mindent találtam róla
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6732 üzenetére
Nem, mindaddig működik, amíg engedélyezve van a defense+.
Az autosasndbox bármikor be- vagy kikapcsolható. -
törölt tag
válasz
< CyberBob > #6730 üzenetére
Csupán egy dolgot állítottam rajta: egyedi házirendet. Régebben ildomos volt a CIS esetében proactive security-re állítani a konfigot, most már nem szükséges, sőt így legalább nem sokkol a homokozójával
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #6728 üzenetére
CLT-s kérdéshez:
-
< CyberBob >
őstag
válasz
< CyberBob > #6727 üzenetére
Közben úgy néz ki ha nincs felnyitva a Comodo ablaka akkor nem tesz bejegyzés vagy csak nagyon ritkánt.
Még annyi, hogy a láthatatlan portok varázslóval érdemes-e foglalkozni és van még valami beállítani való az első hozzászóláshoz képest?
A CLT csak a Comodo-hoz jó vagy más tűzfallal is ki lehet próbálni és persze összevethetőek az eredmények?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
< CyberBob > #6724 üzenetére
Most már érdeklődve figyelem az eseményeket, mert nekem ugyan ezt csinálja a CAV a SetPoint.exe -vel. Már én is hozzáadtam minden kivételhez amihez csak lehetett, de a helyzet változatlan. Kíváncsi leszek a megoldásra.szerk: (#6725) blattida: Rendben, értem.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6724 üzenetére
Na igen, erre gondoltam, még jó, hogy a comodo nem hagyja, hogy más program vagy alkalmazás hozzáférjen!
Ezzel nem kell foglalkoznod, már csak azért sem, mert nincs semmilyen hatással a logitech program működésére.Azért, mert a comodo teszi a dolgát, felügyeli a géped, a logitech pedig interakcióba kezd, ami közben "találkozik a comodoval, teljesen normális.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6722 üzenetére
A fizikai memóriára gondoltam.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6720 üzenetére
A d+/számítógép bizt. házirendben kiválasztod a kérdéses fájlt, ott egyedi szabály, majd azon belül pedig a memória hozzáférés engedélyezése, majd oké.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6718 üzenetére
Akkor a setpoint.exe memória hozzáférését engedélyezd a d+ szabályain belül.
Ha azt megteszed, akkor nem fogja többet blokkolni. -
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6716 üzenetére
Add a mellőzöttekhez a logitech mappáját a d+-on belül, a végrehajtás vezérlés résznél
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6712 üzenetére
Jó, de arra figyelj, hogy az autosandboxba bekerülhetnek olyan telepítők vagy összetevők is, melyek ártalmatlanok, csak a program nem ismeri, ilyenkor a ne izolálja többet opciót kell választani az autosandbox feljövő értesítési ablakán.
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #6707 üzenetére
Ezen az imént én is elfiloztam, de nálam Firewall módban van most és a CLT úgyis 340/340 -et fut. Proactive-ba ha átállítod, akkor bekapcsolja a Sandboxot is. NAV mellé raktam fel, mert elegem lett a Windows 7 fokozott biztonságú falából
Persze a konfigurációját azért elmentettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anime filmek és sorozatok
- Sorozatok
- Házi hangfal építés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen házat vegyek?
- Horgász topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged