- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #8411 üzenetére
Biztonságosra van állítva. Proactive Security és minden alapbeállításon.(kivéve Auto sandbox Nem megbízhatón)
Olyan programokra kérdezett a HIPS már nem először, amikre az 5-ös verzióban nem szokott. Ilyen volt tegnap a HitmanPro és nem csak az indítófájlra kérdezett, hanem
még kb 6 féle folyamatra, hogy mi mihez akar hozzáférni. Az első pár kérdésnél még engedélyeztem és kértem jegyezze meg. Utána inkább kitöröltem a HIPS-ben a Hitman-re vonatkozó szabályokat, hogy a köv. indításnál az első kérdésnél már a megbízható alkalmazást válasszam, de többszöri indítás után sem kérdezett újra.
Valóban úgy viselkedik, mintha paranoidra lenne állítva.Most nézem egy másik gépen, amit még nem használok, Tanulón hagytam, durván sok program került a HIPS szabályokba. CCleaner, TC, Touchpad kezelő, Sandboxie, Firefox, Win rendszerfájlok stb...ezekhez mind Egyéni szabályt hozott létre. Ennyire más lenne 6-ban a HIPS, mint az 5-ben ? Ott is Biztonságosra van állítva és egyedül a Netlimiter-hez látok Egyedi szabályt 3 év alatt, a többi mind a Win rendszeralkalmazás, frissítő és a CIS.
Eddig jól kiigazodtam a CIS beállításokon, de most összezavarodtam.Tényleg jobb lenne, ha nem akarnám megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest