-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
blattida #7109 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Igazad van, nem figyeltem, valóban a HIPS a ludas, de nem tudom mit kellene még beállítanom, hogy ez a figyelmeztetés eltűnjön, mert az előre beállított profil, ami például a képen szereplő ZDoom-ra is vonatkozik az abszolút mindent engedélyez a programnak és az előző változatban ez a beállítás tökéletesen működött is minden programnál, most viszont feldobálja programtól függően ezt az ablakot, miközben a profil mindent enged egyébként.
Mindenesetre felírtam ezt a program béta státuszának (mint azt is, hogy ha egy programot megjegyeztetek vele, akkor 10-30 mp-re belassul iszonyatosan a rendszer, utána viszont nincs gond vele), majd javítanak rajta.
A kezelőfelülettel nincs bajom, elég jól átlátom, még ha hiányzik is az pár opció, amit keresek, de hátha azt is beleépítik mire végleges lesz. Mindenesetre én bizakodom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest