- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Hidd el nem túloztam, és ezzel azt szerettem volna bizonyítani, hogy a pillanatnyi memóhasználata is igen ingazodó, nem akarok most hirtelenjében 14-15 képet berakni de ha gondolod berakok ..az egyik pillanatban a CFP.exe 1,7 mbyte frissítek egyet akkpr 3,5 mbyte frissítek ujra 2 mbyte, és azután meg 5 mbyte..a cmdagent.exe-nél ugyanez van az alapból l 4,7 mbyte de pl amior most írom a reagomat most meg 57mbyte...Ezért is írtam az elözö reagomban azt hoyg furcsa egy szokásai vannak a CIS nek...De tessék, hogy nem tulzok most meg 2,7 mbyte a cfp.exe acmdagent.exe meg 7 mbyte elötte meg ugyanezek az értékek meg 4és 50 mbyte volt és gyakorlatilag semmit sem csinálok csak nyitva a firefox és ezt a reagot írom
Az egészhez annyit, hogy amikor frissíti az adatbázist akkor pillanatnyi idöre felugrik a memófogyasztás akár 100-130 mbyte ra is de a procihasználat az akkor sem vészes
közben ujra frissített
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest