Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11330 üzenetére
Jaja, azt szoktam amúgy figyelni, először teszem fel a Kaspersky free-t, utána a Comodo free firewall-t, kér újraindítást, újraindítom, azután beállítom a Comodo firewall-t, szoktam várni utána pár órát és azután futtatok egy keresést Comodo firewall-al, ott van egy nem megbízható mindig, nem tudom pontosan, annyira emlékszek hogy Kaspersky-hez kapcsolódik és azt is írja, azt a megbízhatók közé adom, és nagyjából annyi. Meg még azt szoktam, hogy a válasz megjegyzését kiveszem és beállítom részletesebb-re, mikor felugrik valami a Comodo firewall-tól. Régebben amúgy használtam Comodo free firewall-t, de most azt vettem észre mint ha picit stabilabb lenne, régebben több mindenre rákérdezett telepített alkalmazások során, pedig úgy van beállítva most is ahogyan régebben.
ui.: Amúgy szerintem ez a két kombináció verhetetlen, ha valaki ingyenes védelmet keres és nem bízik az alapban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest