- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11332 üzenetére
Köszönök szépen mindent, minden jót!
Üdv.
-
Fuel
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11330 üzenetére
Jaja, azt szoktam amúgy figyelni, először teszem fel a Kaspersky free-t, utána a Comodo free firewall-t, kér újraindítást, újraindítom, azután beállítom a Comodo firewall-t, szoktam várni utána pár órát és azután futtatok egy keresést Comodo firewall-al, ott van egy nem megbízható mindig, nem tudom pontosan, annyira emlékszek hogy Kaspersky-hez kapcsolódik és azt is írja, azt a megbízhatók közé adom, és nagyjából annyi. Meg még azt szoktam, hogy a válasz megjegyzését kiveszem és beállítom részletesebb-re, mikor felugrik valami a Comodo firewall-tól. Régebben amúgy használtam Comodo free firewall-t, de most azt vettem észre mint ha picit stabilabb lenne, régebben több mindenre rákérdezett telepített alkalmazások során, pedig úgy van beállítva most is ahogyan régebben.
ui.: Amúgy szerintem ez a két kombináció verhetetlen, ha valaki ingyenes védelmet keres és nem bízik az alapban.
-
Fuel
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11328 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, kifogom próbálni a "HIPS tanuló mód" beállítást következőnek Win10 frissítéshez, hátha engedi majd utána.Amit állítottam: Adatbázis frissítések 3óra, Töredezett IP forgalom tiltása, ARP becsapás elleni védelem engedélyezése és még lekódoltam, a többit alapon hagytam.
További szép napot kívánok és köszönöm szépen!
Üdv.
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Comodo free firewall nem-e ütközik a Kaspersky free vírusirtóval és még annyi lenne, hogy a Win10 frissítéseket nem-e tudnám valahogy a kivételek közé tenni, mert van hogy hibaüzenet fogad mikor frissíteném, vagy addig kapcsoljam ki a Comodo-t, mikor jön újabb Win10 update?Köszönöm szépen előre is!
Üdv.
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy Comodo Firewall-ba hogy tudnám beállítani azt hogy elfelejtse azokat a dolgokat amit már megjegyzett, tudjátok a felugró ablakoknál.Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Üdv.
Fuel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Tidal
- Motoros topic
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest