Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
Abból, hogy itt a fórumon előkerülnek problémák a programmal (lévén ez a célja a fórumoknak elsősorban), nem jelenti azt, hogy ez általános dolog lenne.
Én is évek óta használom a Comodo-t, de eddig egy nagyobb problémám volt vele, de azt is megoldottam házon belül (CIS helyett CCAV+CFW).
Minden programnál előjönnek hibák, olvass csak bele bármelyik másik topikba. -
blattida
nagyúr
Probléma az nem igazán van. Te mire gondolsz?
Görcsölni sem kell, a beállítása egyszerű, egyáltalán nem érzékeny, ellentétben a felhasználóval, aki aktiválja a hips-t és kap kérdéseket, de erről sem a comodo, hanem a hips tehet, úgy általában, mivel a hips- ek már csak ilyenek.
Alapbeállítás mellett csöndes, biztonságos és problémamentes, mivel az auto-sandbox és a fehér lista használata is aktív.
Agyon szemetelt rendszeren lehetnek vele gondok, de ez minden olyan védelemre igaz, ami nagyon bele eszi magát a rendszerbe. -
Hibarin
tag
Bőven lehet ezt úgy is használni, ha nem állítgat rajta az ember dolgokat. Én csak azért használom a CIS-t az ingyenesek közül, mert jobban bízom ennek a hipsében s a sandboxában. Amúgy feltelepítettem, beállítottam egy 10 perc alatt egy pár dolgot és azóta úgy van hagyva két éve. Érdekes módon semmi gondom nem volt sose. Persze van egy csomó dolog benne, amit lehet állítgatni, de ha valaki átlagfelhasználásra telepíti fel, akkor nem hiszem, hogy bármi gondja lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest