- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
blattida #10544 üzenetére
Köszi szépen!
Épp egy pillanattal azelőtt, hogy írtál, rákattintottam a Nyilvánosra, erreföl rögtön előjött egy másik egy újabb IP-vel (nem is hasonlított az előzőre), azzal is ezt tettem, aztán mindkettőt töröltem a beállításoknál. A VPN már rég ki van kapcsolva. Mi lehetett ez a másik IP? A Feladatkezelőben a 2. helyi kapcsolat a VPN, ott az elsőhöz hasonló IP-t ír az IPv4-nél, csak az utolsó szakasza más, míg a második kérdésnél a teljes IP más volt az első számjegytől fogva. (Az én IP-mre sem hasonlított.) Ez nem gyanús?Szóval legközelebb nyugodtan válasszam az otthonit? Miben különböznek a gyakorlatban ezek a lehetőségek?
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Az előbb elindítottam a Cyberghost VPN programot. A CIS észlelt egy új hálózatot, és kérdezett. Ebben az esetben melyik lehetőséget kell választanom? Az ablak magától eltűnt. Ilyenkor automatikusan beállít valamit a CIS vagy legközelebb majd nekem kell?
-
C. s.
addikt
Már tárgytalan!
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Ránézne valaki erre?
-
C. s.
addikt
válasz
blattida #10492 üzenetére
Szia!
Nekem is a CIS 10.0.1.6223-as verziója van telepítve, de amikor frissebbet kerestetek vele, azt írja, hogy ez a legújabb. Akkor ez most hogy van? Miért nem látja azt a 2 frissebbet?
Meg azt is írja, hogy a szabadalom függőben, utána áll egy link: "VirusScope részletek". Ha rákattintok, ez jelenik meg:Látsz valami gubancot?
Szerk.:
Ez hogyan kerülhetett a kihagyott alkalmazások közé? (Mi ez?) Mi a franc folyik a gépemen?
-
C. s.
addikt
Elnézést, hogy ilyen sokára jelentkezem, de nem volt rá hamarabb időm.
Köszönöm az okfejtést mindkettőtöknek, megpróbálok a 8.1-es témában utánajárni.
Egyébként mi az a WU? Jó volna tudni, hogy kérdezhessek amott. -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Erre rá tudna nézni egy tűzfalszakértő? Szerintem a CIS kavart be.
A 8.4.0.5165-ös verziót használom. -
C. s.
addikt
válasz
#18193920 #10361 üzenetére
Szia!
Van egy korábbi telepítőfájlom a 8.4.0.5076-os verzióhoz. [kép] Ha érdekel, írd meg, hogyan juttathatom el Neked, mert nem ismerem a fájlmegosztó oldalakat. Illetve emailben is el tudom küldeni, ha úgy jobb. Jelszóval védve tárolom a gépen, nem volt vírusom se, szóval tiszta.
A programfrissítést érdemes kikapcsolni egyelőre. -
C. s.
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, véleményeket!
csicso82:
"Ha valamiből a legfrissebb nem jó akkor érdemes visszatérni a korábbira és várni ha tartósan nem javul - a következő egy-két build - akkor pedig váltani valami helyettesítő termékre."
Épp ez történt az Avasttal múlt nyáron, ezért kötöttem ki a CIS mellett. Ha továbbra is teszi rendesen a dolgát, megtartom.
Semplar:
Szóval szükségmegoldás.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Olvasgatom most a véleményeket, és fölmerült bennem a kérdés, hogy a CIS-ből (meg általában mindenből, főleg, ha a netre is kijárkál) nem a legmodernebbet érdemes használni? Azaz kellően biztonságos egy régi verzió? Én meg már azon izgultam, hogy még mindig a 8.4.0.5165-ös verziót használom.
-
C. s.
addikt
válasz
Dévacsen #10300 üzenetére
Köszi szépen!
Megvárom a 10-essel a belső frissítést, aztán bekapcsolom a HIPS-et is.
Köszi, hogy leírtad, hogy friss telepítésű rendszerrel hogyan kell használni, szeretem tudni az ilyesmit. Bár mostanában nem várható teljesen új telepítés, mert van egy jól belakott biztonsági mentésem a rendszerről, ha gond lenne azt raknám vissza. De azért jó tudni ezt is! -
C. s.
addikt
válasz
Dévacsen #10298 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a választ! Próbáltam a kézi frissítést, de nem talált úgy sem. Végül több, mint 12 óra telt el, mire frissült a noszogatásom hatására.
A 8.akárhányas CIS esetében érdemes a HIPS-et használni? Csak azért, mert korábban azt olvastam, hogy nem igazán jó bekapcsolni, jobb alapértelmezetten hagyni. azóta kijavították ebben a korábbi verzióban?
A szerelővel nem ment minden zökkenőmentesen, hogy szépen mondjam, és valaki bogarat tett a fülembe. Azt kérdezte, hogy a szerelő meg tudja-e piszkálni a gépet a távolból, ha itt a házon belül megbuherálta a "dobozt", ami a falon van. (Abból megy a net és a TV minden lakásba.) Hát őszintén nem tudom. Mindenesetre azóta ír ki ilyeneket a CIS. Amíg itt volt, jó sokat, de tegnap is volt 3, ma meg csak most kapcsoltam be a gépet.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Sosem figyeltem, hogy milyen gyakran frissíti az adatbázisát a CIS, de most azt látom, hogy 9 órája nem csinálta. Ez mennyire normális? Ha rákattintok, akkor sem tölti le a frissítést, bár úgy látszik, megnézi. Elképzelhető, hogy tényleg nincs? (A 8.4.stb. verziójút használom.)
Más:
Okozhat ilyet az, hogy ma itt járt a kábeles? Magamtól nem gondolnám, de amíg itt volt, ebből 11 gyűlt össze. Akkor kezdődött, amikor ideért, és akkor maradt el, amikor elment. Piszkálta a tévét és a netet is. A forrás és a cél IP azonos.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Tapasztelet bárki problémát a CIS 8.4.0.5165 és a Steam-kliens között? Ezért kérdezem. Ha a CIS a baj, mit tehetek?
Annyival kiegészíteném, hogy azóta egyszer sikerült elindulnia, de a netet nem érte el, majd fagyás, ahogy illik.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Nekem még a 8.4.0.5165-ös verziójú CIS van. Érdemes már a 10-esre frissíteni? Nem tűnik egy főnyereménynek egyelőre. A jelenlegi tökéletesen működik.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Hogyan menthetem el a CIS teljes beállítását (kizárások, tűzfalas dolgok, kompletten minden)? Vagy hol, milyen fájlban tárolja ezeket, hogy elmenthetném egy újratelepítés esetére?
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
1. Pár napja telepítettem a CIS-t, azóta 2-szer is lefagyott a gépem, de úgy, hogy csak a reset mentette meg. Ez a gép még sosem fagyott le, pedig már pár éves. (A kurzor mozgott egyedül, semmi más életjel nem volt tapasztalható.) Van valami ötletetek, hogyan lehetne azt kiküszöbölni?
2. Ha a homokozós böngészőt használom, hogyan tudom onnan kimenteni a letöltött dolgokat?
3. Miután bezárom a böngészőt, továbbra is fut néhány fájl. Hogyan állíthatom le?
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Ma este telepítettem a CIS-t, még csak most ismerkedünk.
1. Az alapértelmezett beállításokon érdemes változtatni bármit is?
2. A Comodo GeekBuddy-tól hogyan lehet megszabadulni? Ugyanúgy, mint bármelyik programtól vagy van valami trükkje?
3. Hol tudom megnézni a CIS verziószámát?
4. Hogyan tudok letiltani egy konkrét programot a netről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest