Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok biztos benne, hogy ide tartozik-e a problémám vagy a Comodo témába.
A minap ki akartam próbálni a CIS biztonságos vásárlás modulját, telepítette, frissítette a böngészőt az 54.0.1-es verzióra, de végülis leszedtem a modult, mert összeakadt a Sandboxie-val. Azóta pedig a Firefox minden új fül megnyitásakor és mindig, amikor visszatértek a korábban megnyitottra vagy szinte minden mozdulatomra ezt a hibaüzenetet adja:

Reméltem, hogy megoldódik, ha rátelepítem önmagára ismét a legfrissebb FF-ot, de nem változott semmi. Jó volna, ha nem kellene törölni a javításhoz, abban bízom, tudtok segíteni. (Utálom konfigurálni a programot is és azt a milliónyi kiegészítőt.)
Nem tudom, jelen esetben számít-e, de a 32 bites verziót használom, mert a 64-es valamiért használhatatlanul lassú. Tényleg az! jobb esetben "csak" 10-15 másodpercig tart, amíg kattinthatok egy linken vagy görgethetek egyet az oldalon, de általában több idő kell neki. Így sosem érek a lap aljára.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911