- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BIOS topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Mini PC
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
blattida #9057 üzenetére
Megmondom neked őszintén hogy időnként kipróbálok/kipróbáltam a tűzfala mellett más antivírust,nem volt vele semmi bajom,"cmdagent.exe"-időnként túráztatta a procit,de ez sem volt vészes.Valahogy olyan érzésem van vele hogy sok már nekem az egész úgy egyben,de felszoktam rakni,jelenleg a Bitdefender free vel vannak tökéletes harmóniában,amióta firewall security módban használom a konfigot,(5 éve először)addig tekerte a cmdagent.exe a procit időnként,biztos összeakadt valamely elemük időnként.Minden esetre fájóan alulértékelt ez a program mind a mai napig kis hazánkban,persze megértem az embereket ezt nem lehet akárkinek feltenni,nem mindenkinek a hobbija hogy ilyen programokkal foglalkozzon,időt szánjon rá.Viszont az Etikus hacker konferencián előszeretettel ajánlják,és használják a szakemberek,de ha nem tennék is,az 5 éves tiszta rendszerem,nekem elég hitel,és bizonyíték.Pedig szándékosan mentem olyan oldalakra,Arab,Orosz,Kínai mindenre rámentem hogy bedőljön a rendszer azt sem tudtam itt vagyok e még a bolygón,de nem sikerült befertőzni a gépet,nekem ez elég.De a tűzfal meg a defense + al is elvoltam simán,még így önmagában is rendkívüli program,és védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest