-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Sziasztok! a 6-os CIS vann fenn nálam pár hónapja Win 7 SP1 X64-en... több évnyi F-Secure használat után megszoktam,hogy kb. másfél órát is eltartott egy teljes scan a gépen,pedig azért el vagyok látva RAM-mal....sok jót olvastam a CIS mellett,ezért is esett rá a választásom az F-Secure Client Security után...csinált pár érdekes dolgot nálam a 6-os CIS (főleg a HIPS, és a ProAktív beállitások ,de mindegy....)de összességében eddig bevált,mondhatni.....Kérdés(ek) : én lennék túlontúl paranoid,ha esetleg a teljes rendszerem scanje (3db fizikai HDD, össz. 2 TB)gyanúsan rövid nekem....?? Kb. 15 percig tart a CIS 6-nak....
Kérdés 2 : a 6-os CIS ellenőrzi a mailforgalmaimat is (pl. az alapértelmezett Outlook-omban...)? Kérdés 3: ha általában megszokott "biztonságos" weboldalakat használok,és nem jellemző a "tiltott barangolás" a böngészési szokásaimra,elég,ha a heurisztikát "közepes"-re állitom? Kb. 1 hónapja teljesen leamortizálta a gépet,ha a "pro-aktiv" beállitást használtam....ujraindítás után moccanni sem birt a PC....azóta újratelepitettem a rendszert,de még"nem mertem"mindig beállitani "proaktiv"-ra a konfigot, és a HIPS-et sem pipáltam ki....mert múltkor piszkosul betettek a gépnek.....F8-ban kellett uninstallálni az egész CIS-t, és újrarakni, normál beállitásokkal....azóta "szűz" új a rendszer,de nincs kedvem megint hazárdírozni,mert ha megint ugyanazt produkálja, felettébb morci lennék...:-( Tipp, ötlet...?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest