Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
Szerintem nem érted: nem állítottam egy szóval sem, hogy adatot gyűjtöget. (A DNS kapcsán is csak feltételezés)
Pusztán feltettem egy ártatlan kérdést. Ahogy már említettem, ingyen ebéd nincs. Valamivel mindenért fizetni kell. Mindössze arra merészeltem rákérdezni, hogy a CIS esetében mivel? Adatokkal, reklámok nézegetésével, x nap múlva felbukkanó, "akkor most vásárolj meg!" felszólítás utáni vásárlással vagy mivel?Aki kicsit is gondolkodik, az tisztában van vele, hogy még a linuxok, *BSD-k stb. sincsenek ingyen, egyéb termékek árába bőven beépítik a fejlesztők (már úgy értem: akik hivatásszerűen fejlesztik, nem megszállottságból)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest