Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
Ha esetleg rám (is) vonatkozna amit írtál, annyit elmondok, hogy comodo tűzfalat használok a 2.x verzió óta, ahogy jött ki új egyből feltettem. Ismerem a funkcióit, lehetőségeit, be tudom állítani, konfigurálni. A gépemet kb. 3 hete telepítettem újra, kb. csak addig voltam tűzfal + windows update nélkül amíg azokat le nem töltöttem az oldalakról. Nem indítok el semmilyen .exe, vagy bármilyen más gyanús állományt, főleg olyanokat nem, amelyeket nem én töltök le. Még a levelezőm is "paranoid módban" fut, gyanús oldalakat nem látogatok és ész nélkül sem kattintgatok ha egy oldalon vagyok: csak azt nyitom meg ami érdekel, nem hagyom hogy egyik linkről a másikra pattogjak. A windows csak azon szolgáltatásai futnak, amelyek feltétlenül szükségesek, minden más tiltva van, továbbá a gépet nem egy csoport használja, így tudom milyen programok lettek telepítve és azok vírusmentesítését ezt megelőzőleg ellenőriztem az a squared free-vel (tudom, nem megfelelő viszont nem is jelzett találatot). Ezt csak úgy leírtam, bár nem tartom magam informatikai gurunak, de azért jól elboldogulok a szoftverekkel és szánok rájuk annyi időt, hogy megismerjem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest