Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida #2938 üzenetére
De akkor meg rohadtul nem értem az embereket már elnézést a kifejezésért--Minek használ olyan programot amit nem értenek ?????
Tudom ez elméleti fejtegetés, de olyan felelötlenek az usereke hogy az valami jijetetlen..akkor ezek szerint ha valamit nem ismer akkor azonnal beengedi a gépére ?????
De ezektöl függetlenül viszont azt azért nem hiszem el hogy nem lehetne még egy kicit finomítani a HIPS -rendszeren..Tuti lehetne gondolok itt olyanokra hogy az infót valahogy egyértelmüsíteni vagy további listákkal leredukálni az eldöntendö kérdéseket a "lusta" felhasználóknak, mert azért szerintem az sem hozzááállás, hogy ha béna vagy ne használd a programot hozzáállás..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest