- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida #2525 üzenetére
Csináltam egy érdekes tesztet
FIREWALL LEAK TESTING SUITE
Remélem a képeken azért jól látszik, hogy Tüzfalmentes környezeten volt futtava a CLT...
Tehát nincs telepítve semmilyen IS és nincs bekapcsolva egy darab WINDOS-os védelmi kütyü sem...
Így az elért eredmény 150/340akkor ezek szerint a Szüz W7 is véd valamennyirre ????
De vissza a LEAK testre magára..Miért olyan nehéz például ezeket a támadási módokat amik a leak testben szerepelnek betenni a CIS be úgy hogy blokkolva legyenek és Ne kelljen a felhasználónak totózni rajta hogy most beengedi avagy nem ????
Érdekes a shell injectiont be tudták tenni ????? Ott kapok egy bazi nagy értesítést ha vagy ha buffer overflow lenne..
Gondolom ezeket sem lenne nagyobb kunszt nerkik automatikusan blokkolhatóvá tenniük ha károsak a gépre..ha meg nem károsak akkor meg minek vannak a Leak testben ????Összeségében biztos kafa meg tük jó a CIS használom ÉN is csak ez a CLT zavar de nagyon, mert tök hülyeségnek tartok egy olyan tesztet aminek az eredményét nagyban befolyásolja az hogy az user tud -e PC -ül avagy nem....
ÉN még Mindig Oneill vagyok és Nem carter Örnagy ..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- eBay
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Robotporszívók
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest