- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
attak79 #11283 üzenetére
Szia!
Nemrég pont ebbe futottam bele én is. Sok torrentkliens képes tiltólistát használni, a Qbit is. Azt hiszem, a listát kézzel kell letölteni és frissíteni mindig. De nem biztos, hátha valaki meg tudja mondani.
PeerBlock - A beállításoknál figyelj oda, mert nekem például sikerült letiltanom valamelyik extra listával az nCore-t, megállt a föltöltés, és az oldalra bejelentkezve is azt mutatta, hogy nem seedelek.
Már nem használom a PeerBlockot, és a Malwarebytes-ot sem engedem a géppel indulni mióta lejárt a próbaidőszak, mert állandóan zaklatott a fals figyelmeztetéseivel, mégsincs semmi kártevő a gépen. Arra gondoltam, hogy az MBAM pszichológiai hedviselésbe kezdett, hogy fizessek a programért.
A CIS is tud tiltólistát kezelni. Leírás
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest